[Cu marcom-ul in bucate] URSUS gateste in formula Dish-ruptive la Cupa Marketerilor la Gatit by Lidl

[Cu marcom-ul in bucate] URSUS gateste in formula Dish-ruptive la Cupa Marketerilor la Gatit by Lidl

Iata cum Timisoreana si GMP-ul sunt adusi impreuna si de pasiunea pentru gatit ale celor care le formeaza departamentele de marketing si, respectiv, Client Service. Echipa formata din aceste doua entitati cuprinde patru fete + un ingredient pe care-l vor ridica pe culmi marete: lime-ul. Se numeste Dish-ruptive si planul e e dominatie totala, de la primele actiuni de pe blatul de bucatarie pana la plating. Obiectivul principal - sa scoata de la juriu replica "Alta farfurie!", spusa pe un ton impresionat si binevoitor, spre deosebire de original.

Corina Rijnita (Brand Manager Timisoreana, URSUS Breweries), Ancuta Corcodel (Junior Brand Manager Timisoreana, URSUS Breweries), Catrinel Manolescu (Group Account Director, GMP Advertising) si Irina Angelescu (Senior Account Manager, GMP Advertising) devin pe 10 si 11 mai (adica maine si poimaine) stapane pe bucatarie la Cupa Marketerilor la Gatit by Lidl. Iar, mai jos, facem cunostinta.

 

Ansamblu culinar '17. Referinte

Catrinel: Primele experiente au aparut odata cu parterenerul :) Pana la acel moment, cartofii prajiti si ouale ochiuri erau “the specialty”.

Irina: De cand cu copiii, ca sa mai manance si altceva in afara de ciocolata :)

Corina: De cand m-am mutat in Bucuresti, intr-un camin studentesc. Pastele cu ketchup  (doar cu ketchup!) sunt o experienta pe care o sa mi-o amintesc mereu, dar nu vreau sa o mai incerc vreodata :)

Ancuta: De cand am venit in Bucuresti, nu am “invatat” niciodata concret sa gatesc, doar m-am jucat de placere.

 

Roluri deja stiute la blatul de bucatarie

Catrinel: Eu ma ocup de un produs, sunt altii mai inspirati la plating :)

Corina: Eu ma pricep cel mai bine sa gust din toate preparatele, so I’ll stick to what I know :)

 

Numele: Dish-ruptive

Catrinel: Asa cum ii spune si numele, acest descriptor a aparut intr-o tumultuoasa sesiune de brainstorming, la ceas de seara. Se inspira din realitatea noastra, ne place sa gatim si suntem tumultuosi :)

Corina: Ne plac dish-urile – fie sa le mancam, fie sa le facem. Iar pentru ca lucram cu multa creativitate zi de zi, ne place sa o punem inclusiv in farfurie. Siiiiiii… sa fie cat mai disruptive, ca sa nu ne plictisim. Hence, dish-ruptive :)

 

De zi cu zi: gatitul ca obligatie sau placere?

Irina: Clar, gatitul ca placere. Altfel nu se poate.

Catrinel: Un mix zilnic intre cele doua. Intre “azi nu am chef sa fac nimic, dar trebuie sa fac ceva” si “azi am o super pofta sa fac ceva bun” nu mai fac demult diferenta. Daca nu as gasi placere in a gati, probabil ca nu as putea sa gatesc zilnic.

Corina: Gatitul e de placere sau deloc. Un factor decisiv pentru mine e sa existe un suflet bun care sa spele vasele :) Atunci imi e cel mai drag sa gatesc.

Ancuta: Gatitul “terapie”, ma relaxeaza total si ma bucura sa caut mereu arome si combinatii noi.

 

Recuzita extra-culinara

Irina: Sotul :)
Catrinel: Laptopul din bucatarie. E sfant!
Corina: Pisica. Mai ales ca o cheama Piper.
Ancuta: Un playlist de jazz :)

 

Runda foc. Safety net-ul din bucatarie

Irina: Paste cu somon.
Catrinel: T-bone, yummmmy :)
Corina: Clatite.
Ancuta: Cheesecake.

 

Un experiment care a iesit ce trebuie

Irina: Toate :)
Catrinel: Tom Yum Goong :)
Corina: chec cu fulgi de migdale.
Ancuta: tort cu cirese si anason.

 

Un dish neimblanzit

Irina: Macaroons.
Catrinel: None, daca nu a iesit prima oara bine, m-am tinut de capul lui pana a iesit cum trebuie.
Corina: Pizza congelata :))
Ancuta: Clasica Alba ca Zapada.

 

Ceva ce n-ati gati niciodata

Irina & Catrinel: Niciodata sa nu spui niciodata.

Corina: Orice pe baza de melci. Am ceva amintiri din copilarie cu bunicul meu care aduna melci primavara, dupa ploaie, ii aducea acasa sa-i gateasca mama si pana sa ajunga melcii in oala, se plimbau (dragii de ei) nestingheriti pe faianta din bucatarie. *Ewwwwww*. So, i shall pass any opportunity to cook snails.

Ancuta: Limba de vaca, am un blocaj psihologic

 

Bucatar de renume intr-un univers alternativ. Genre culinar?

Irina: Sunt cofetaaaaaaar, scolit la Paris. Pentru ca iubesc Nutella!

Catrinel: Sunt un bucatar de renume, asa ca stapanesc toate genurile. Am calatorit peste tot, nicio bucatarie sau tehnica nu imi este straina.

Corina: m-as specializa in paste. Fan paste forever. <3

Ancuta: Food that makes you happy – orice face oamenii sa faca liniste totala e clar ca ii face si fericiti

 

Cate-o vorba pentru competitori si juriu

Speram sa va facem sa ziceti “Alta farfurie!”. In a gourmet & positive way :)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related