NOD Makerspace lansează makershop.ro

NOD Makerspace lansează makershop.ro

NOD Makerspace continuă să dezvolte misiunea cu care a pornit la drum - aceea de a  susține practic proiectele și ideile emergente din domeniul designului și a industriilor creative, cu un nou proiect pe care îl lansează în iunie 2017: platforma online makershop.

NOD Makerspace este un spațiu creativ de lucru situat în fosta hală a Filaturii din Industria Bumbacului, București. Pune la dispoziția membrilor săi zone de co-working, studiouri private pentru lucru și ateliere cu echipamente specializate pentru prototipare și producție, acoperind necesități de dezvoltare ale unor startup-uri și proiecte diverse.  În plus, coagulează o comunitate pluridisciplinară din zona designului, arhitecturii, artelor, tehnologiei și altor industrii conexe.

Pornit din necesitatea de a promova designerii talentați care creează la NOD Makerspace, noul proiect își propune extinderea acestei comunități în plan local și national, precum și facilitarea interacțiunii dintre creativi și publicul interesat de designul românesc.

Makershop este platforma online creată pentru a scoate în lume proiectele realizate de comunitatea de makeri, designeri și creativi la început de drum. Shopul online promovează  proiecte alese, designul local, prototipurile, obiectele inovative, obiecte de serie mică, din categorii precum ceramică, obiecte decorative, corpuri de iluminat, mobilier, ilustrație, invenții și altele, toate autentice, concepute și fabricate în România. 

Makershop este susținut de Banca Transilvania, partener principal al proiectului. Banca Transilvania crede mult în oameni, în idei și în potențialul de creștere al industriilor creative din România și este alături de  intreprinzătorii care au atât calități artististice, cât și antreprenoriale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related