Christmas Maker Fair va avea loc între 15 și 17 decembrie la Industria Bumbacului

Christmas Maker Fair va avea loc între 15 și 17 decembrie la Industria Bumbacului

Când ne gândim la pregătirile de Crăciun ne imaginăm un atelier cu spiriduși care meșteresesc cele mai frumoase cadouri pentru cei care au fost cuminți. Așa au arătat și atelierele maker-ilor români în ultimele săptămâni, în care au creat cele mai minunate și surprinzătoare obiecte de design ce pot fi descoperite la târgul de Crăciun alternativ Christmas Maker Fair, între 15 și 17 decembrie la MATER (Splaiul Unirii 160).

Christmas Maker Fair este târgul care reprezintă cultura makerilor din România și va include standuri ale creatorilor, designerilor și artizanilor români ce prezintă produse originale și unicate, realizate local, la scară mică, prin folosirea unor tehnici și materiale inovatoare. Vizitatorii târgului vor putea cumpăra articole vestimentare, bijuterii, articole de design interior sau design industrial, dar și produse de gastronomie.

Pe lângă standuri cu cadouri, târgul de la Industria Bumbacului, un spațiu reamenajat de comunitățile creative al Bucureștiului, va găzdui și un loc de joacă polisenzorial cu echipamente de joacă incluzive amenajat de Răspiua, precum și un târg de haine și accesorii din garderobele fashionistelor.

Christmas Maker Fair va fi deschis vineri, 15 decembrie, de la 17.00 la 20.00, sâmbătă, 16 decembrie, între 11.00 și 20.00 și duminică, 17 decembrie, de la 11.00 la 18.00. Intrarea este gratuită.

Cu ocazia Christmas Maker Fair, bucureștenii vor putea descoperi MATER – prima bibliotecă de materiale din România și Europa de Sud-Est – un spațiu de 1000m2 ce a fost deschis anul acesta în octombrie de către echipa Nod Makerspace.

 

Parteneri: Antalis Romania, BASF, Decor Floor, EGGER Group, Geplast, GranitiFiandre, Holcim Romania, IR Colours, Jotun, Monolit, PIATRAONLINE, Saint-Gobain Building Glass România, Saint-Gobain Rigips Romania Saint Gobain Isover, Semmelrock Romania, Tondach, Wienerberger Romania

Parteneri amenajare: Holdmann Romania, Makershop, Nova Design, ProfilistLED, Roca

Partener business: Banca Transilvania

Design si amenajare: Wolfhouse Productions, Kinnarps Romania

Partener comunicații: Orange Fab Romania

Partener legal: The right house

Parteneri strategici: Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Ordinul Arhitecților din România, matériO Paris, better, URBAN INCERC

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related