Să bem o bere împotriva teroriștilor și să le arătăm noi

Să bem o bere împotriva teroriștilor și să le arătăm noi

- Un F*** you I’m Millwall, rece, vă rog. Aveți și la 330?

- Cum?

- Un F*** you I’m Millwall, rece. 

- Ce ați spus?

- F*** you I’m Millwall.

- Ce e aia?

- O bere împotriva teroriștilor.

- A, ok. La pahar sau la sticlă?

Se poate. De altfel, printre milioanele de păreri divergente de pe internet, există o voce colectivă ciudată care spune că teroriștii trebuie înfruntați fix așa. Continuând să facem lucrurile care ne plac. Continuând să călătorim și să bem bere. Apărându-ne dreptul la normalitate. E ceea ce îi derutează cel mai mult.

E vocea pe care au ales să meargă și compania suedeză de bere, Frequency Beer Works, lansând o bere în cinstea lui Roy Larner. Se numește F*** you I’m Millwall. Larner a luptat cu trei teroriști în timpul atacului din Londra, în timp ce toți ceilalți fugeau.

F*** you, I’m Millwall, le-a spus, și apoi a fost tăiat de 8 ori, în piept, în cap, în brațe, după cum povestește chiar el, pentru The Independent.

Patronul suedez a auzit povestea și s-a gândit că ar putea fi numele cel mai bun pentru o bere tribut. Reacțiile în urma lansării ei au fost copleșitoare, așa că vor să trimită berea în Marea Britanie cât mai repede. Profiturile vor fi donate paginii lui Larner, Just Giving.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related