Așa-i românul, cântă când vopsește

Așa-i românul, cântă când vopsește

Stai în fața peretelui și te întrebi: să fie alb, bej, lavandă? Să aibă nuanțe de auriu? Oare ce s-ar potrivi cel mai bine cu biblioteca? A, păi volumele alea de Radu Gyr pur și simplu strigă după un tricolor. Și atunci totul e clar și te traversează un fior de fericire din tălpi până în creștetul capului: nu contează culoarea, ci modul în care ajunge ea pe perete. Trebuie să fie românește. Doar așa e românul fericit.

Așa că GMP a luat melodia Așa-i românul, i-a combinat niște versuri pe măsură, și a făcut un spot pentru vopseaua Evrika, de la Azur. Care e legătură cu orice? 100 de ani de Timișoara se pare. 

Haideți, cântați cu noi:

Așa-i românul

Casa și-o iubește

Cu alb frumos

Evrika vopsește

(Asta a fost prea postmodern pentru noi. Recunoaștem. Unele lucruri pur și simplu ne depășesc capacitatea de înțelegere artistică. O fi de la căldură sau nu știm, dar merge un serial WTF. Episoadele anterioare aici sau aici, ooh, și aici)

Alții, pe Youtube, au înțeles mai bine ca noi:

cea mai frumoasa si buna reclama vazuta in ultima vreme ( de departe) melodia banuiesc ca e doar un spot ca suna bestial de bine bravo ! felicitari !

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related