Nu lasati pe nimeni in urma

Nu lasati pe nimeni in urma

Lumea se imparte in doua lunile acestea. Dupa cum zicea o vorba draga noua, scrisa pe peretii unei terase din Vama Veche, ”unii ara, altii zboara”. Cei care ara (sau nadusesc in fata calculatorului) nu vor sa stie ce scrie pe peretii teraselor din Vama Veche. Iar cei care zboara, cu siguranta nu citesc ce scriem noi aici, sunt mult mai preocupati sa prinda briza marina in selfie-uri. 

Intre cele doua tabere sunt prinse insighturile brandurilor pe timpul verii. Ce sa spui sa nu enervezi lumea aflata oricum la pragul de jos al rabdarii? O ajuti sa evadeze. Dar fara propuneri din acelea indecente cu insule exotice. Din contra, ceva care ar putea sa ii fie foarte familiar omului, metafora perfecta a rotitelor pe care le invarteste in fiecare zi: un escape room. 

Un escape room live, transmis si controlat online, prin webcam si microfon. L-a facut Ursus si au participat cei de la Sector 7, matinalii de la Virgin Radio:

Matinalii de la Virgin Radio Romania l-au scos pe Lucian in 04:45 minute:

 

E invitata toata lumea la evadare, mai ales ca se face pe internet.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related