Decât tristă și neepilată, mai bine doar tristă

Decât tristă și neepilată, mai bine doar tristă

Efectiv nu am gasit ceva mai bun de titlu decat cel folosit de Cel.ro la reclama lor. Si ne-am straduit, dar asa ceva nu poti sa depasesti usor. De cand am vazut-o vineri, pe Facebook, ne-a ramas adanc in constiinta si ne-am intors la ea, cu straturi noi de placeri vinovate si neintelegeri facatoare de sens.

Adica, poate sa fie ceva atat de extraordinar de stupid incat sa devina nemaipomenit de bun? Si conteaza, pana la urma daca acest ceva este premeditat sau nu?

Observati, spunem ceva destul de des. In sensul de creatura cu suflet virtual greu de caracterizat, care capata cu fiecare vizualizare o constiinta proprie.

Presupunem ca acest ceva se vrea si este un viral. Are 150.000 de views pana acum si 270 de share: 

 

Redam parerea consumatorilor:

Mihai Str una dintre putinele reclame virale facute in ro, merita un like. Data viitoare bagati mai multi bani in ele, idei sunt destule:)

Adok Victor Tocmai a intrat in top 10 cele mai ratate reclame pe care le-am vazut all time.

Adrian Ionut Multumesc, cel.ro! Am scapat de par si de depresie. Incep sa cred ca era o legatura intre cele doua. De aceea Mahatma Gandhi, chelul, era fericit si pasnic iar Osama bin Laden, ala cu mult par, era depresiv, nervos si a adus razboiul in lume. De cand cu epilatorul de la voi nu simt nevoia sa imi fac rau mie sau altora.
Multumesc!

C Andreea Mihaela Alo, Coalitia pentru Familie!! Unde sunteti? Epilatul este un pacat! Se duce de rapa tara asta! Ce le spun eu copilasilor mei? Vreau interzicerea acestei reclame!!!

Silvia Stegaru Si printul, dupa ce a vazut ca fecioara avea mararu' cat padurea, a intrat pe net si i-a comandat epilator de pe cel.ro. Apoi a iesit la o bere si-o samanta cu baietii in fata blocului, lasand-o pe printesa trista, dar epilata.

Comentariul nostru preferat ramane acesta (desi alegerea a fost destul de grea):

Octavian "Cum a fost ieri la munca?" "Ba, a fost fain! Am tras o reclama geniala cu una de se epileaza" "Foarte tare boss. Ai jucat in ea?" "Oarecum... Am presarat cativa pumni de floci din blana unui hamster, in fata camerei, catarat pe-o cada!"

Recunoasteti, ziua asta de luni putea incepe mai bine de atat. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related