Un loc in care oamenii buni se pot razbuna

Un loc in care oamenii buni se pot razbuna

Nu am mai ajuns demult prin Coreea de Sud, nici cu gandul, nici cu reclama. Si e pacat. Asa ca vom razbuna aceasta lipsa cu o meta-razbunare. In lume sunt doua feluri de oameni, stim asta. Iar clasificarea se face in cele mai bizare feluri. Adica, intr-o zi esti in tabara celor care le place spanacul, maine te trezesti in cea care nu a vazut Game of Thrones.

Oricate astfel de categorii s-ar inventa, ramane o certitudine: unii oameni sunt mai enervanti decat altii. Iar locul primordial in care indivizii isi arata adevarata fata este metroul. Acolo afli pentru totdeauna daca esti in armata Satanei sau nu. Daca nu ii lasi pe ceilalti sa iasa si te imbulzesti peste ei, daca ii blochezi cu ghiozdanul sau cu picioarele incrucisate.

Fineturi, veti spune. Fineturi esentiale in Coreea de Sud, se pare, unde a aparut aceasta serie, The Satanshop, care razbuna oamenii buni, incurajandu-le fanteziile violente in legatura cu strainii nepoliticosi. Raspunzatoare pentru acest preaplin de imaginatie, agentia Roughrise:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related