Fetelor, Tarom are 50% reducere la cratitele cumparate pe rutele Luton si Londra

Fetelor, Tarom are 50% reducere la cratitele cumparate pe rutele Luton si Londra

Tarom are oameni ne nadejde pe social media. Mai ales pe Facebook, unde acestia lucreaza zi si noapte. De unde stim? Pai, dupa ce au comis-o rau, iar internetul le-a dat cu postarea in cap, au sters rapid totul, la ceas de seara. See no evil, hear no evil. Ca si cand nu s-a intamplat nimic.

Deci, daca esti capul familiei, barbat cu salariu, se intelege, platesti pentru tine bilet intreg, iar femeia (sau "remorca", cum mai este ea numita in birourile Tarom) are reducere. I-auzi! Deci trebuie sa fie maritata doamna. Conteaza cumva si de cand e maritata? In ce confesiune? Noroc ca turcii, sauditii, iranienii sau alti clienti prietenosi din Orientul Mijlociu nu stiu romaneste, ca le-ar fi facut astora paguba pe destinatia Luton. Allah e mare!

Scuzele inca nu au aparut; dar, intr-un fel, e normal. La Tarom este o mare familie acolo, cu veri, unchi, cuscri, si asa mai departe. Si stiti cum sunt familiile mari cand se intalnesc sa discute lucruri. Iese haos, iar deciziile se iau greu. 

Dar si mai greu este de inteles de ce oamenii astia nu angajeaza un meserias care sa se ocupe de comunicarea lor. Sau nu unul, vreo 10, ca oricum nu dau de la ei. Taromul se afla intr-o asa mlastina financiara, incat niste mii de euro in plus din buzunarul contribuabilului roman nici nu mai conteaza. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related