Manole i-a toortit de toti banii

Manole i-a toortit de toti banii

Da, Manole, elefantul ala cuminte de la Publicis si Alka, care a avut pentru mult timp taskul de a turti covrigeii toortitzi. [UPDATE] Contul nu mai apartine agentiei Publicis Romania. 

Pentru ca i-a turtit incredibil de eficient, elefantul a primit concediu (si clientul a dat un nou brief). Pentru a duce covrigeii dincolo de banal, noua campanie de ATL a brandului aduce in fata consumatorilor o trupa rock si un cavaler. 

In primul spot ne intalnim cu Gurile Capsate, o trupa care aduce putin cu Tokyo Hotel, la care adaugam, literalmente, gurile capsate ale fiecarui membru, indiferent de instrument. De ce sunt ele asa? Pentru a ne arata noua ca toortitzii isi pot face loc in stomac invingand eventualele obstacolele cotidiene. Chiar si prin gura intredeschisa. Iata:

In cel de-al doilea clip, avem un soi de Don Quixote cu alura de The Mountain (din Game of Thrones) si un paj (jucat de Alin Boeru de la mc2film) ca Sancho Panza. Quixote-le asta, in schimb, nu si-a pierdut mintile, ba din contra, a primit de la viata o mare foame. Foame ce, evident, este potolita de strasnicul paj si covrigeii bagati cu maiestrie prin gaurile armurii. 

Asa ca ii multumim lui Manole pentru efort si-i uram concediu placut in continuare. Cel mai probabil, nu ne va mai lovi cu vreo revenire in tromba trompa.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related