Imens calendar! Episodul 2

Imens calendar! Episodul 2

VEKA si MullenLowe se afla la cel de-al doilea episod al Calendarului de 50 de ani. Ca si primul, despre care am scris luna trecuta, acesta este foarte bun. Mesajul principal este, desigur, "veti muri cu totii lol", iar executia, actorii si monologul stangaci amintesc de serialul The Office (versiunea US si unica de care ne-am indragostit).

Suntem fani. Barfa in laviera, balbele ticluite in scenariu, glumitele pe seama calendarului mare al omului - toate ne-au facut sa ne aducem aminte de rolul memorabil pe care Steve Carrell l-a facut, vreme de 7 sezoane, in The Office. Apoi a plecat la mai bine. 

Ce ne-a placut cel mai mult in acest spot? Un top 5 subiectiv:

1. Blejan de la "Financiar". Putea sa-l cheme Blejnar, dar il cheama Blejan, ceea ce este super!
2. Mima prin fereastra. Atat de absurd, incat e perfect.
3. Intarirea prejudecatii ca toti sefii sunt zgarciti. Chiar sunt!
4. E ok sa uiti de ziua colegilor. Daca nu-si pun pe facebook, asa le trebuie!
5.  Zadarnicia muta de la final. Care, intr-un fel, inchide cercul: la final, adica peste 50 de ani, vom fi cu totii morti.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related