[Bunul gust NESCAFE Alegria] El este Andrei Popa, cel care a pus designul desprins din povesti pe paharul NESCAFE Alegria

[Bunul gust NESCAFE Alegria] El este Andrei Popa, cel care a pus designul desprins din povesti pe paharul NESCAFE Alegria

Ce-a facut Andrei Popa in ultimele 3 luni? A terminat liceul, a intrat la SNSPA si a castigat Competitia de design NESCAFE Alegria.

Prin urmare, trebuia sa-l cunoastem mai bine. Ce am aflat: ca visul lui este sa lucreze in publicitate si, in paralel, sa fie un foarte bun ilustrator. Deja isi ocupa o buna parte din timp cautand surse de inspiratie si desenand pentru Suburban Magazine si Poezie desenata, un proiect personal.

De competitie a aflat datorita unui ad aparut la momentul potrivit pe ecran (Ave, internet). De acolo, latura lui competitiva a inceput sa-si faca treaba, cu toate ca limita de 5 culori i-a pus cateva piedici. S-a trezit ca inscrie 5 lucrari si ca toate sunt aprobate si au priza la public. In cele din urma, juriul profesionist a fost cucerit de una dintre ele, mai exact, cea care pune gustul cafelei in context de basm. Aceasta:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Violeta Holban Cirmaciu
acum 6 ani
Bravo Andrei. Iti doresc ca toate dorintele si visele tale sa se realizeze. Stiu ca poti reusi .Esti mandria mea. Iti doresc tot binele si numai succese.


Branded


Related