Make It Unforgettable

Make It Unforgettable

ASER, Asociația Studenților Economiști din România, dă startul înscrierilor pentru o studenție #Unforgettable. Asociația se adresează studenților din centrele universitare precum SNSPA, ASE, Universitatea București și altele. Campania de recrutare se desfășoară între 29 septembrie și 15 octombrie, perioadă în care promovăm posibilitatea de înscriere în asociație atât în mediul online, cât și în cel offline prin standuri în facultățile mai sus menționate.

În fiecare an, ASER recrutează noi membri pe care îi apropie de mediul economic prin învățarea domeniilor care sunt prezente și în marile companii: vânzări, resurse umane, marketing, PR, financiar, legal, cultură organizațională, strategie și project management.

Fiecare studenție trebuie traită la maximum alături de persoane pline de entuziasm, dedicare, care sunt alături de ceilalți la fiecare pas, sunt responsabili și doresc să se autodepășească, atât în plan profesional, cât și în plan personal. În ASER, ai ocazia să interacționezi cu persoane din mediul business și să înveți din fiecare arie.

ASER este cea mai fresh și autentică asociație de studenți. Ai ocazia să faci voluntariat în anii de studenție și să creezi experiențe de învățare gândite pentru studenți, într-un mod cât mai creativ și plăcut, dar, totodată, să pui pasiune și devotament în tot ceea ce se realizează. Proiectele ASER sunt oportunități practice și interactive, care te duc mai aproape de cariera pe care vrei să o urmezi. Proiectele organizate anul acesta sunt Akademics (dezvoltare personală și orientare în carieră), Bank to Basics (domeniul financiar și cel bancar) și Ingenius (advertising, PR, marketing și social media).

Dacă vrei o studenție cool și memorabilă, atunci ai găsit locul potrivit. Înscrie-te pe aser.ro, până pe 15 octombrie  sau la unul dintre standurile din centrele universitare menționate mai sus.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related