Ela Crăciun susține campania “Grădinițe fără bullying” într-un nou eveniment pentru Super mame cu Super puteri

Ela Crăciun susține campania “Grădinițe fără bullying” într-un nou eveniment pentru Super mame cu Super puteri

„Grădinițe fără bullying!” este îndemnul bloggerului Ela Crăciun pentru participanții la cel de-al cincilea eveniment din seria „Super mame cu super puteri”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 octombrie, ora 11.00, în Auchan Titan în parteneriat cu Itsy Bitsy FM, inițiatorul campaniei de informare despre pericolul pe care îl reprezintă bullying-ul pentru cei mici.

Ela va discuta cu invitații săi despre fenomenul bullying, cum se manifestă acesta și ce consecințe poate avea în cadrul unei comunități de copii în formare. Alături de Ela vor participa Nadia Tătaru, Fondatoarea Itsy Bitsy FM și președinta Asociației Părinților Isteți, Catalina Surcel, Director Executiv al Asociației “Telefonul Copilului” și Adriana Mitu, Trainer pentru dezvoltare emotională acopiilor, specialist în campania Gradinițe fără bullying.

Proiectul "Gradinițe fără bullying" își propune să deschidă seria unor proiecte de prevenire a bullyingului în rândul copiilor de toate vârstele. Proiectul este în curs de implementare în grădinițele din sectorul 3, Bucuresti și are ca obiectiv realizarea și folosirea zilnică a unui Emometru, instrument de cunoaștere în grup a emoțiilor, pentru a preveni aparitia bullying-ul printre copii. 

Centrul Comercial Auchan Titan este locația tradițională a evenimentelor pentru Super mame, dar și un punct de întâlnire pentru locuitorii sectorului 3. De aceea, Ela Crăciun a ales și de data aceasta să își dea întâlnire cu cititorii blogului său și susținătorii campaniei în această locație.

Participarea la eveniment este gratuită, iar cei mici vor avea un loc special amenajat pentru joacă, sub supravegherea unei echipe de animatori.  Pentru confirmarea participării este nevoie de completarea formularului de inscriere de pe elacraciun.ro  sau transmiterea unui mesaj pe Facebook/Elacraciun cu datele de contact (nume, telefon, adresa de email).

Seria de evenimente “Super mame cu super puteri” este un proiect inițiat de Ela Crăciun și își propune să susțină mamele și femeile care își depășesc, zilnic, limitele. 

 

“Ideea de a fi o super mamă, în fiecare zi, fără să facem lucruri extraordinare în condițiile în care perfecțiunea este un concept atât de răspândit, a fost un factor emoțional care a stat lacreative business baza acestei campanii. Ne-am regăsit în acest mesaj pe care vrem să îl transmitem către cât mai multe mame și să le ajutăm să se desprindă de falsele percepții ale perfecțiunii și să se accepte așa cum sunt.

Faptul că Super mame cu super puteri este o campanie pentru oameni normali ne-a scos în cale oportunități minunate și a transformat o simplă campanie într-un scop mai mare pentru noi toți” spune Ela Crăciun, inițiatoarea campaniei.

 

Evenimentul “Super mame cu super puteri” este sponsorizat de coferăria Ana Beller și rețeaua de magazine Maxi Toys.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related