Cand curierii nu mai frang colete, ci inimi

Cand curierii nu mai frang colete, ci inimi

O ghicitoare rapida pentru toti cititorii nostri care n-au Posta Romana in topul preferinteler: "Cine te suna cu 10 minute inainte sa-ti apara la usa, te ia la per tu si nu iti zambeste niciodata?" Ati ghicit, curierul. Orice curier! Desigur, multe ghicitori se bazeaza pe prejudecati si generalizari nepotrivite; iar dovada cea mai buna este intamplarea cu soferul de la Fan Courier. Se pare ca pe unii curieri ii poti si iubi. 

Ce bine ca avem internetul, tehnologia. Ce bine ca putem comunica rapid si la tinta. Probabil ca fata din poveste este suficient de tanara sa nu-si mai aimnteasca vremurile de odinioara, cand, daca te indragosteai de vreun sofer prin trafic, trebuia sa dai pe fax la firma. Asta daca-ti aminteai ca lumea numele firmei. Daca nu, ramaneai cu inima franta saptamani intregi. Erai zombie, prietenele te intrebau, iar tu raspudeai: "Nu stiu, fata, decat ca lucreaza la o fabrica de mezeluri si conduce un Oltcit verde". Oh, Ceruri, ce vremuri!

Dar sa lasam glumele in seama comentatorilor de la postarea Fan. Unele sunt chiar bune:

Iulia Codrus:

I-a livrat coletul si a plecat cu inima ei. Total neprofesionist. Sa faceti reclamatie, domnisoara.

Fusaru Valeriu:

Gold digger. Nu il vrea, ii vrea rambursurile cash.

Vali Grigore:

Sigur nu a primit restul si acum ala nu ii mai raspunde la telefon :)

Oricum, de indata ce aflam deznodamantul povestii (si daca omul are sotie sau nu) o sa facem un update la acest material esential pentru industria comunicarii de brand de la noi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related