Cum sa activezi o Poveste de Craciun in 7 propuneri

Cum sa activezi o Poveste de Craciun in 7 propuneri

Se apropie Craciunul. Te anunta decoratiunile pe care le vezi in magazine, inca din luna octombrie. Cumparatorul din tine se vaita ca spiritul Craciunului se topeste la temperaturile astea de vara indiana (stie Jim Morrison la ce ne referim; chiar si Joe Dassin), dar marketerul intelege perfect fenomenul. Pana la urma cine sa ne inteleaga mai bine, daca nu noi, cei din bransa?

Noi stim ca trebuie planificate din timp campaniile de Craciun, chiar de cand ne savuram bautura rece stand intinsi pe sezlong. Sau in hamac.

In aceasta ordine de idei, am venit poate tarziu cu cateva sugestii pentru tine, dar speram sa iti fie de folos. Pana la urma stim teoria, dar mereu ne trezim ca practica ne inghesuie catre deadline.

Si, ca sa nu mai pierdem timp de dospire a ideilor, iata cateva instrumente de la OnScreen pentru cozonaci pufosi de Craciun, cu miros de advertising:

1. Un Doodle Magic Board cu o poveste de Craciun. Te provocam sa ne provoci! Desi a luat parte la peste 50 de activari, nu am avut inca o tematica de Craciun pentru instrumentul nostru preferat din tot portofoliul.

Daca nu ai inca idee despre ce vorbim, iata cateva informatii in articolele mai vechi.

Poti alege un format standard pentru panoul interactiv de lemn: dimensiuni de 2x2m sau 4x2m, 8 sau, respectiv, 16 puncte de interactiune.

 

Sau poți merge pe o variantă custom, care să aibă inclusiv elemente mecanice integrate (rotițe, dispenser de jetoane sau poze, beculete, motorase). Geeks-ii nostri abia asteapta sa le dai teme creative de rezolvat.

 

2. Video Felicitari de Craciun. Poti sa iti colinzi virtual clientii cu o animatie whiteboard sau 2D flat. Facem asta de 5 ani.

 

3. Magic Book. Cartea noastra interactiva pare perfecta pentru a reda o poveste de Craciun - coperti din vremuri apuse, pagini de hartie reciclata făcuta manual, ilustratii tematice, care au in plus o dinamica data de tehnologie - clinchet de zurgalai, hohoho-uri, desene miscatoare… Daca esti fan Harry Potter, stii la ce ne referim. Doar ca aici se intampla sub ochii tai si nu pe marele ecran.

 

4. VideoMapping pe bradul de Craciun, pe unul confectionat de noi, desigur. Aici ne punem la treaba fantezia si construim decoratiuni animate. Proiectia poate fi simpla si de efect, dar poate fi si interactiva. De exemplu, acum cativa ani, invitatilor li s-au pus la dispozitie tablete si o aplicatie, cu ajutorul carora puteau impodobi bradul de Craciun live si apoi distribui online.

 

 

5. Video Mapping pe cladire. Anul trecut am proiectat o Poveste de Craciun in Craiova.

 

6. Christmas VR. Daca vrei sa stii cum e sa te dai cu sania lui Mos Craciun, ai ocazia sa afli transpunandu-te in Realitatea Virtuala. Tine-te bine! Ho Ho Ho!

 

7. Pop-up Digital Cake. Daca mai si aniversezi ceva in prag de Sarbatori, nu ezita sa iei in calcul si proiectia pe tort. Este un moment de bun gust digital, pe care il poti integra cu succes in petrecerea pe care o planifici.

 

Te lasam sa te gandesti si te asteptam cat de repede cu o cerere. Elfii Mosului OnScreen sunt foarte aglomerati in prag de Sarbatori si vrem sa fim siguri ca fiecare brand cuminte are pregatit cadoul sau, confectionat din timp.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related