Poveste de Crăciun în București

Poveste de Crăciun în București

Cui nu îi plac filmele Disney? Toată lumea iubește prințesele frumoase, tinerii curajoși, animalele simpatice vorbitoare și poveștile pline de aventură și iubire din aceste filme. Iar finalurile fericite ne fac să zâmbim, indiferent cât am fi de supărați sau stresați. Aceste povești ne absorb în realitatea de „atunci și acolo” și ne fac să trăim experiențe de care noi nu avem parte „aici și acum”.

Cu prilejul lansării în cinematografe a filmului „Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri” – cea mai nouă și mai spectaculoasă producție Disney –, Forum Film România a organizat o ședință foto specială. Vedetele, alături de copiii lor, au intrat cu emoție și bucurie în poveste, descoperind tărâmurile de basm din film: Ținutul Florilor, Ținutul Dulciurilor și Ținutul Fulgilor de Nea, reimaginate în spațiul magic de la Atelier Florens.  

  

Iar această călătorie în cele trei tărâmuri a fost una de neuitat pentru Anca Sînă Serea, Roxana Ciuhulescu, Ela Crăciun, Ioana Papadopol, Tily Niculae, Simona Dragomir, Ramona Solomon, Livia Graur, Eli Roman, Cristina Șișcanu, Alina Dumitru, Andra și Răzvan Gogan, fiind imortalizată în imagini minunate de către Lilebuba Photography. 

 

„Provocarea noastră în promovarea oricărei producții Disney constă în a reuși să completăm, prin proiecte unice, imaginația extraordinară a celor de la studiouri, care produc aceste filme impresionante. Pentru «Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri», am recreat frumoasa poveste de Crăciun într-un cadru special și i-am purtat pe invitații noștri, alături de cei mici, într-o lume fermecată, desprinsă chiar din film”, a spus Patricia Mihail (PR Director RAN Events).   

Filmul „Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri” este distribuit de Forum Film România și rulează la cinema în format 3D, în varianta subtitrată și dublată.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related