Radu Gheorghiu lucreaza la binili comun al iubitorilor de muzica

Radu Gheorghiu lucreaza la binili comun al iubitorilor de muzica

Daca sunteti fani Radio Guerrilla sau macar fani ai radioului in general, noutatea aceasta s-ar putea sa va prinda bine. Un programator meloman, Radu Gheorghiu pe numele sau, a pus mana si a facut un player ceva mai complet pentru statia mentionata mai sus. 

Il puteti accesa de pe desktop in linkul acesta. Trebuie sa stiti ca este special prin faptul ca iti identifica piesele in timp real si iti aduce informatii in plus despre ele: albumul, artistul, linkul de Spotify, cel de Deezer si Youtube. In plus, ofera si un istoric util, care contine toate piesele identificate pe post in ultima luna.

Pentru Android, ne spune Radu, a fost trimisa spre Google Play Store o prima versiune a aplicatiei pentru review, iar in scurt timp va fi disponibila. La intrebarile "cum" si "de ce" l-am lasat pe el sa ne raspunda.

Initial, am facut acest player pentru utilizare personala. Folosesc Apple Music si sunt ascultator de Radio Guerrilla si mi-as fi dorit sa adaug unele dintre piesele difuzate la radio in colectia personala disponibila in contul meu. Mi-am dorit sa stiu cine ce canta (in special in timpul emisiunii lui Bogdan Serban) si sa le pot adauga usor, mai ales cand sunt in masina

Lucrul la proiect i-a luat circa doua saptamani, in prima faza - seara, dupa munca de la birou si in weekenduri - insa binili trebuie sa invinga mereu, deci treaba nu e gata:

Lucrez in continuare la aplicatiile mobile pentru player. Trebuie sa recunosc ca mi se pare putin mai dificil si sunt alte probleme de rezolvat pentru ca am mult mai putina experienta in zona mobile.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related