Domnica Mărgescu (Elle România), Andreea Bădală (Murmur) şi Laura Călin (V for Vintage) jurizează înscrierile designerilor la V for Vintage #19

Domnica Mărgescu (Elle România), Andreea Bădală (Murmur) şi Laura Călin (V for Vintage) jurizează înscrierile designerilor la V for Vintage #19

V for Vintage, cel mai mare târg de design contemporan şi cultură vintage din România, revine în această toamnă pe 11-12 noiembrie la Grand Hotel du Boulevard pentru ediţia cu numărul #19.

Portofoliile designerilor care expun în cele două zile de târg sunt jurizate de Domnica Mărgescu (Fashion Director Elle România), Andreea Bădală (designer Murmur) şi Laura Călin (Fondator V for Vintage).

În urma procesului de selecţie al juriului, dintre cei peste 200 de designeri înscrişi pentru participare la târg rămân doar 100; portofoliile selectate sunt cele care respectă tema de design a acestei ediţii: Reinterpretarea ţinutelor feminine în cheie masculină. Criteriile de selecţie urmărite de juriu sunt: calitatea designului şi a execuţiei, coerența colecţiei, interpretarea temei şi viziunea artistică.

 

“Selecţia participanţilor la V for Vintage este un demers esenţial pentru a păstra şi a creşte permanent calitatea designului din colecţiile ce pot fi găsite în cele două zile de târg. La fiecare ediţie invităm în juriu persoane cu experienţă şi expertiză în domeniu, a căror opinie garantează publicului nostru selecţia unui design autentic.

Colecţiile capsulă prezentate în premieră la târg de fiecare designer admis la V for Vintage sunt analizate atent de juriu în faza înscrierilor. Anul acesta o avem alături de noi pe Domnica Mărgescu, fashion director ELLE România, una dintre cele mai puternice şi avizate voci din industria de modă şi pe Andreea Bădală, designerul şi fondatorul brandului Murmur, brand cu o identitate autentică, care reuşeşte să-şi consolideze poziţia pe piaţa globală cu fiecare nouă colecţie.” , declară Laura Călin, Fondator V for Vintage.

 

Premii pentru cei mai buni designeri

V for Vintage oferă designerilor participanţi şansa de a intra în contact cu cele mai importante publicaţii de modă şi lifestyle din România. Plecând de la tema ediţiei - antreprenoriatul de frumos, premiile oferite reflectă atât performanţele creative şi stilistice, cât şi strategia antreprenorială de dezvoltare a unor branduri dedicate frumosului.

 

Premiile oferite în cadrul ediţiei V for Vintage din 11-12 noiembrie sunt:

BEST DESIGNER by Elle – premiu oferit de revista Elle România

BEST YOUNG DESIGNER by Glamour – premiu oferit de revista Glamour

BEST BRAND by Unica – premiu oferit de revista Unica designerului care a reuşit să construiască un brand coerent, consistent şi care a dovedit că înţelege importanţa strategiei de marketing şi a comunicării în modă. 

PREMIUL de Popularitate – este votat de către vizitatorii târgului şi oferit celui mai popular designer la V for Vintage #19 – What’s your favourite?

 

Ediţia #19 V for Vintage este susţinută de:

Radio Guerrilla 

Powered by Vichy, Paul, Perwoll

Lifestyle & Fashion: Elle, Glamour, Unica, Avantaje

Design & Culture: Visuell.ro, Igloo, The Institute, Modernism, Revista Atelierul

News: IQads, România Liberă

City Life: petocuri.ro, urban.ro, metropotam.ro, divahair.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related