Scrisoare deschisa pe tema #metoo - ADC Romania

Scrisoare deschisa pe tema #metoo - ADC Romania

Scrisoare deschisa Art Directors Club Romania
In atentia industriei de marketing si comunicare,​​

Ca urmare a discutiilor si dezvaluirilor aparute in toate mediile in ultimele zile pe subiectul hartuirii sexuale si violentei impotriva femeilor, Asociatia Art Directors Club are de facut urmatoarele precizari:

Membrii Art Directors Club Romania condamna ferm orice forma de sexism si hartuire sexuala, fizica sau verbala, care are loc in mediul profesional. Suntem o organizatie care sustine femeile din industria de comunicare prin initiative concrete precum Lady Steps, un program de empowerment lansat in februarie 2017.

Ne dezicem de persoanele care demonstreaza astfel de comportamente si incurajam directorii agentiilor care se confrunta cu astfel de situatii sa ia masurile legale impuse pentru rezolvarea acestora.

Mai mult decat atat, consideram ca este necesara instaurarea unui cod de conduita si a unui protocol actionabil in ceea ce priveste cazurile de hartuire sexuala. Art Directors Club Romania lucreaza deja la acest cod si il va pune la dispozitia agentiilor in perioada urmatoare.

Vrem sa transmitem tuturor femeilor din industria de comunicare ca pot conta pe sprijinul Art Directors Club Romania si al Programului Lady Steps atunci cand se confrunta cu discriminare, sexism sau hartuire la locul de munca. Totodata, le incurajam sa vorbeasca liber si deschis despre aceste probleme.

In plus, aplaudam masurile luate deja in urma fenomenului #metoo si incurajam orice alta companie care se confrunta cu cazuri similare, chiar daca nemediatizate, sa nu ignore problema si sa o rezolve rapid si eficient.

Art Directors Club Romania (ADC*RO)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related