Art Fashion Fair | Christmas Affair

Art Fashion Fair | Christmas Affair

La Art Fashion Fair, fiecare piesă are o poveste și fiecare alegere are un impact. Te așteptăm in weekend să descoperi cadourile de Crăciun originale și etice, create pentru tine de către designerii români selectati la Art Fashion Fair | Christmas Affair!

Ne angajăm să îmbunătătim lumea prin modă și lifestyle, de aceea Art Fashion Fair promovează exclusiv designeri și branduri autohtone (haine și accesorii de autor, accesorii home&decor, produse organice) unei comunităti de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands. Ediția cu numărul 11 - Art Fashion Fair | Christmas Affair, se desfășoara pe 16–17 Decembrie 2017, între orele 11-20, la Beans&Dots și Mezanin (Palatul Universul, Str. Actor Ion Brezoianu 23-25). Este permis accesul cu animale de companie!

Cadourile create de makerii români sunt o modalitate naturală de a transmite o pasiune pentru etică printr-un produs care are o poveste. Această alegere reprezintă nu doar o oportunitate de a susține afacerile care fac o diferență, ci și de a împărtăși această valoare prietenilor și celor dragi.

Într-o lume în care predomină producția în masă, Art Fashion Fair susține și sărbătorește designerii care creează piese unicat sau in serie limitată, care încorporează metode tradiționale de producție, precum și materiale organice. Combinația dintre acestea are ca rezultat produse deosebite, care sunt la fel de unice ca și persoana care le-a realizat.

35 de designeri și branduri românești expun la Art Fashion Fair, în urma selecției riguroase făcute de Roxana Silean (Fondator și curator al evenimentului) si Alexandra Negulescu (Creative mind at Mind Beads): Chemistry, Mihaela Cretescu, snob., Oana Vasiloiu, P' ANKA, Bianca Popp, Mihaela Coman, Karakter, Fandacsia, Luviane Atelier de Parfumerie si Bijuterie, Atelier De Lana, Monica Iacovenco Jewelry, LAURA FIREFLY, Brielle Bijoux, Irina Antonesi, Icrus Florea, Muna Radu, GI Jewellery by Isabela Groza, BIZAR Concept, Sokezama Unicate Manufactures, Anamaria Prelipcean, Una-i-Luna, Dollflowers, NOON, ZIG Leather, EcoSocial Atelier, Whiskers and Tales, Diana Grigore, Triadora Concept, CoriNa Mardari.

 

Superpowers Partners: Cosmopolitan Romania, TANANANA, The Institute, Revista Atelierul, România Pozitivă, IQads, 24life.ro, Bucharest City App,100 de locuri, Artivist, Iqool, Civilizatia

 

Când: 

Sâmbătă 16 Decembrie 2017, orele 11 - 20
Duminică 17 Decembrie 2017, orele 11 – 20

 

Unde:

Beans&Dots si Mezanin (Palatul Universul, Str. Actor Ion Brezoianu 23-25)

Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related