Daca-i frig, e protest. S-au intors pancartele, calambururile si nervii

Daca-i frig, e protest. S-au intors pancartele, calambururile si nervii

"Am fost uimit sa constat ca astia nu s-au potolit cu legile lor pe justitie", spuse absolut niciun vorbitor de limba romana ever.

Politicienii nostri sunt la fel de previzibili ca o pasa in liga a doua de fotbal. Nevoia unora de a se purta rau cu altii si de a-si vedea doar propriul interes este atat de evidenta uneori, ca frizeaza dependenta. De altfel, nu avem nicio dovada ca unii burtosi mustaciosi, angajati de noi ca sa legifereze tot pentru noi, nu sufera fix precum consumantorii de droguri injectabile. Oamenii astia poate chiar au o nevoie devoratoare de a-si vedea semenii plangand prin spitale, degerand prin scoli sau ragusind prin piete. Facem, deci, apel la intelegerea cititorilor nostri. Cand mai vedeti un politician care zboara la Business Class, mergeti la el, puneti-i mana pe umar si alinati-l cu urmatoarele cuvinte: "Stiu, ai o problema. Sunt aici pentru tine"

Bine v-am regasit la o noua toamna de proteste! Fie ca vremea sa tina cu noi, gerul sa vina tarziu, iar procentele sa scada de unde trebuie, la urmatoarele alegeri. Nu ca e treaba noastra cu cine sa nu votati voi. Juram pe rosu. 

Zeci de mii de oameni s-au strans prin orasele tarii, ca sa-si strige nemultumirile. Tema principala a fost justitia, pe care unii are vrea sa o impopotoneze, sa o fardeze si sa o scoata la mezat. Insa daca tot au iesit, oamenii s-au luat si de Gabi, si de Olga, si de ce le-a mai venit la gura. Dam o tura prin mesajele celor care si-au petrecut cateva ore din weekendul lor ca sa se ia de guler cu niste milionari miserupisti.

 

Jos pragurile!

 

 

De la 1 la 10, in cativa ani

 

 

Dati un alt-tab, ca urmeaza limbaj licentios.
M**e!

 

 

Suntem gata, dar n-avem cu cine. 

 

 

Nenorofirea cea mare.

 

 

Cand ti-e Milo de ei, ca nu mai au ce fura saracii.

 

 

Un grupaj misto facut de Documentaria. 

 

 

I-am dus lui Iordache si-un Salinger, ca are multe intreabari.

 

 

Si asta-i buna, dar nu stim cine a facut-o. Un pas in fata, va rugam.

 

The "B" word :) Copiii sunt simpatici 

 

 

Iar, daca protestele vor continua, vom continua si noi. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related