De ce înjură papagalii

De ce înjură papagalii

Pentru că așa au auzit că fac oamenii. Li s-a părut interesant. Așa cum oamenilor, la rândul lor, li se pare interesant un video cu papagali care înjură. Iată metoda de a mângâiere a cercului, pentru a deveni vicios. Dar când copiii înjură, e la fel de interesant? Unora ar putea să li se pară amuzant. Alții ar putea spune: Ce copii obraznici! Ar exista, cu siguranță, și voci care ar declara: Copiii din ziua de azi, nu mai au nicio limită! Printre ele, mai greu de auzit, ar fi și opinia asta: Așa au auzit acasă. 

Îhîm. Din păcate, nu doar au auzit. 

Spotul creat Grey SUA pentru Unicef te face să râzi puțin, la început. Papagalii obraznici sunt, totuși, amuzanți. Mai ales dacă au coc roz. Dar apoi îți vine să plângi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related