Moldova azi, Roma la anu'

Moldova azi, Roma la anu'

Facem city breakuri la Viena si turnee de cate doua saptamani prin Sicilia si Andaluzia, dar ne scapa chestii. Cum ar fi locurile din Romania. Sau, olecuta mai la rasarit, fratii de peste Prut. N-am fost niciodata la Orhei sau Chisinau, dar va veni ziua cand trebuie sa dau o tura pe acolo. Daca macar vinul din campania asta de promovare e atat de bun cum lasa oamenii de inteles, drumul pana acolo va fi meritat. Dar mai sunt si altele de facut si vazut. 

O tara saraca, dar frumoasa, cu oameni de toata isprava - cam asta e mesajul spotului si al campaniei. Iar tipul caruia i se strica masina in drum are mare noroc ca nu i-a crapat carburatorul in Bulgaria, ca nu mai apuca el sa faca sarmalute cu localnicii.

Campania are si un site simpatic, prin care cetatenii globului sunt invitati sa se urce in primul avion ca sa se bucure de "wine, wine and more wine", diversitate si experiente unice de calatorie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded