PR Tea de Iași te invită la un ceai cu viitorul tău

PR Tea de Iași te invită la un ceai cu viitorul tău

PRIME Iași organizează și în această iarnă proiectul bianual PR Tea de Iași, care a ajuns la ediția cu numărul XVIII. Acest proiect presupune o întâlnire informală între studenți și un specialist din domeniul Publicității și Relațiilor Publice, într-un ambient plăcut și prietenos, la care se adaugă un ceai.

Evenimentul va avea loc joi, 7 decembrie, la Cărturești Palas Mall, iar tema este ”Start-up your business!”. Aceasta ediție vrea să prezinte invitaților ce înseamnă un start-up și să ofere acea doză de curaj tinerilor care-și doresc să facă mai mult. Succesul acestui tip de business nu este dat de niște idei, oricât de inovatoare ar fi ele. Adevăratele „puteri” din spatele acestor mașinării sunt oamenii. Acei oameni creativi, curioși și încrezători, care nu văd probleme, ci doar oportunități, care generează idei și au pasiunea de a le pune în practică. Ceaiul ne va fi un bun aliat, sporindu-ne creativitatea și delectându-ne papilele gustative.

Invitatul nostru, care se arată nerăbdător să împărtășească din experiențasa, acumulată în 12 ani de activitate, este George PASCARU, Team Leader Canopyst Iași. Acesta a venit în echipa Canopy cu un puternic background în project management, dezvoltare campanii de marketing, sociologie, publicistică și voluntariat. Pledează pentru marketing online în primul rând, datorită relevanței crescute pe care o aduce unui business.

Acum că v-am atras atenția, nu rămâne decât să vă înscrieți pentru a participa. Formularul poate fi găsit pe pagina de Facebook PR Tea de Iași, până pe 4 decembrie.

Vă așteptăm joi, pentru a cunoaște împreună mai multe despre ce ar presupune un start-up, în timp ce vom savura „un ceai cu aromă de PR”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related