Poveste de NOEL #9: vizitatorii au ales brand-ul preferat

Poveste de NOEL #9: vizitatorii au ales brand-ul preferat

Prima ediție cu participare internațională a târgului NOEL a reunit 85 de designeri atent selectați din România, Turcia, Bulgaria și Italia. Aceștia și-au dat întâlnire weekendul trecut la Casa Universitarilor din București cu iubitorii de cadouri creative.

Vizitatorii au votat și cel mai iubit participant de la târg a fost desemnat Made in Roșia Montană. Câștigător al Premiul Publicului, Made in Roșia Montană este un brand de accesorii tricotate de aproximativ 50 de doamne din comuna Roșia Montană, reprezentat de super-eroul Tică Darie care, prin tragere la sorți, îi va înmâna celui mai norocos dintre votanți un produs realizat în atelierele intrepreprinderii sociale pe care a fondat-o. 

NOEL-târgul cadourilor de designer a adus în același loc cele mai autentice și creative cadouri de Crăciun: creație vestimentară, bijuterie, design de obiect, accesorii, decorațiuni și produse cosmetice naturale. Ajuns la cea de-a 9-a ediție, NOEL a oferit numeroșilor oaspeți două zile de acces la o selecție armonioasă de designeri și, alături de SUPER-NOEL, personajul care a devenit emblema târgului, a invitat publicul să-și testeze super-puterile în aventura găsirii cadourilor de Crăciun.

 

Începând cu anul acesta NOEL-târgul cadourilor de designer a căpătat anvergură internațională și a prezentat în exclusivitate designeri din Istanbul, Sofia și Merano, alături de cei din București, Timișoara, Cluj, Roșia Montană, Iași, Suceava, Brăila, Constanța și Techirghiol.

În cele două zile de târg, NOEL s-a bucurat de atenția unui public curios și prietenos, interesat să afle chiar de la designeri povestea fiecărui obiect achiziționat, de la idee la produsul final și care au ales să cumpere conștient cadouri unice, încărcate cu emoție.

Față de ediția trecută NOEL a crescut numărul proiectelor sociale și culturale pe care le susține, proiecte menite să reînvie locuri și meșteșuguri aproape uitate, cum sunt:  I Wonder, Made in Roșia Montană, Cosânzeana, Mesteshukar ButiQ, Fundația Pro Patrimonio.

Personajul SUPER NOEL a adus multe zâmbete și bucurie în fotografii celor care l-au îmbrățișat la fața locului în cadrul celor două zile de târg și promite să ne țină la curent cu tot ce este proaspăt și jucăuș în materie de design contemporan și de acum încolo.

Parteneri Media: Radio Guerrilla, I Wonder, Forbes Life, IQads, Noizz, Designist, Times New Roman, Modernism

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related