S-a jucat cu teatrul, apoi a dat-o pe animație. Povestea lui Augustin de la Popixar

S-a jucat cu teatrul, apoi a dat-o pe animație. Povestea lui Augustin de la Popixar

Augustin Pop amestecă viața cu arta și coace tot felul de proiecte. Noi l-am văzut mai mult ca un actor și, mai ales, ca desenatorul principal din spatele studioului de animație Popixar, businessul concretizat printr-o colaborare cu MullenLowe și Zizin, rezultată cu seria animată "Ziua nesfârșită a lui Giraf". Pentru care, de altfel, lucrează de zor cu ilustratorul Octav Ungureanu, pe care îl știți sigur pe calea Smoking Cool Cat.

Augustin s-a apucat mai serios de animație prin 2005, când un coleg de facultate l-a cooptat pentru serialul Divertis - Animat Planet Show. După 7 sezoane, au urmat câteva videoclipuri pentru trupe precum Fără Zahăr, Proconsol, Vama și o serie de 4 episoade animate pentru Mondenii. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related