S-a jucat cu teatrul, apoi a dat-o pe animație. Povestea lui Augustin de la Popixar

S-a jucat cu teatrul, apoi a dat-o pe animație. Povestea lui Augustin de la Popixar

Augustin Pop amestecă viața cu arta și coace tot felul de proiecte. Noi l-am văzut mai mult ca un actor și, mai ales, ca desenatorul principal din spatele studioului de animație Popixar, businessul concretizat printr-o colaborare cu MullenLowe și Zizin, rezultată cu seria animată "Ziua nesfârșită a lui Giraf". Pentru care, de altfel, lucrează de zor cu ilustratorul Octav Ungureanu, pe care îl știți sigur pe calea Smoking Cool Cat.

Augustin s-a apucat mai serios de animație prin 2005, când un coleg de facultate l-a cooptat pentru serialul Divertis - Animat Planet Show. După 7 sezoane, au urmat câteva videoclipuri pentru trupe precum Fără Zahăr, Proconsol, Vama și o serie de 4 episoade animate pentru Mondenii. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

MullenLowe

In Romania, Lowe este de 23 de ani una dintre cele mai mari agentii de publicitate, autoarea unor campanii memorabile, iar la nivel global, Nazis against Nazis este cea mai recenta dintre campaniile care au plasat... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneRelated