#DoGetWhatYouWishFor

#DoGetWhatYouWishFor

Crăciunul este sărbătoarea care aduce bucurie în sufletele tuturor, care adună la un loc toată familia în jurul bradului, în miros de scorțisoară și sunet de colinde. Și este sărbătoarea pe care vrei să o păstrezi în sufletul tău an de an, iar fotografiile sunt perfecte pentru a capta bucuria și emoția descoperirii magiei de Crăciun, a entuziasmului și a nerăbdării cu care îl așteptăm pe Moș Crăciun.

PANDORA a continuat tradiţia începută anul trecut și i-a invitat pe colaboratori și pe  influențatori la o sesiune foto specială realizată de Lilebuba Photography, într-un decor de poveste, la Atelier Florens.

Într-un loc unic în București, au creat amintiri frumoase Andreea Berecleanu, Corina Caragea, Ioana Ginghină, Nicole Cherry, Alexia Ţalavutis, Loredana Dinu, Sandra Izbaşa, Monica Roşu, Oana Roman, Irina Mohora, Andreea Perju, Eli Roman, Livia Graur, Anca Dumitrescu, Iulia Ionescu, Diana Pârvu, Ramona Păun, Sasha Borona şi Maria Andreea și numeroși colaboratori. 

 

„Legătura profundă cu prietenii PANDORA reprezintă cel mai preţios lucru pentru brand, iar de Crăciun ne-am dorit să oferim acest cadou special, păstrând o tradiţie deja creată anul trecut. În această perioadă ne bucurăm de zâmbetele celor din jur și de momentul în care ne vom revedea cu familia. Şi tot acum, poate mai mult ca oricând, preţuim timpul petrecut cu oamenii care contează pentru noi. Iar aşa cum bijuteriile PANDORA simbolizează amintiri şi momente de neuitat din viaţa noastră, o fotografie poate surprinde bucuria pură de a fi împreună cu cei dragi, aşteptând sărbătorile de iarnă”, a spus Patricia Mihail, PR Director RAN Events.

 

Din echipa RAN Events au făcut parte Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (PR Director), Anca Marcu (Senior PR Manager) şi Claudia Miler (PR Manager).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related