Politicienii va ureaza la multi ani

Politicienii va ureaza la multi ani

Avem o datorie fata de semenii nostri: sa-i anuntam, prin postari succesive pe Facebook, ce facem in fiecare zi. De Craciun si Revelion, cu atat mai mult. Si, precum pretorii si chestorii Romei Antice, politicienii de azi sunt si ei oameni. Si au nevoi. Unele mai onorabile, altele mai putin onorabile. Pe cele inofensive vi le prezentam mai jos. Vrem sa va aratam cum au comunicat politicienii romani cu ocazia sfintelor sarbatori de revelion. Ok, si de Craciun.

Anul acesta, Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a ales sa-si comunice mesajul de bine printr-un filmulet. Aproape 400.000 de oameni au dat play, insa pana cand Facebook nu va oferi statistici despre cei care atipesc in timpul vizionarii, e greu de spus la cati romani a ajuns mesajul Presedintelui.

 

 

Tot pe continut video a mizat si domnul Dacian Ciolos. Filmarea este mai putin profesionista decat cea a contracandidatului sau la Presedentie din 2019, dar a pus mult suflet, se vede.

 

 

De Craciun insa, Dacian a scris.

 

 

O frantuzoaica ne indeamna sa luptam pentru familiile noastre. Un mesaj de bun-simt de la Clotilde Armand.

 

 

Sa nu credeti ca avem parti-prisuri. Noi ii dam pe toti la gazeta. Iata, de pilda, un mesaj plin de miez de la domnul Codrin Stefanescu. Mesajul este acompaniat de o imagine cu Codrin Stefanescu. ”Galagiosul striga liniste” (cca. 2018, digital)

 

 

La doamna Olguta Vasilescu a fost mai greu sa gasim ce ne-a (sic) urat, pentru ca sunt atatea pagini-oda facute de fani, incat nu mai stii care e pagina oficiala a doamnei ministru. Dar, ca de obicei in cazurile astea, am urmarit sirul de comentarii frumoase si am dibuit originalul. Lma la toata lumea!

 

Daca in alti ani miza pe o poza cu labradorul sau docil, de asta data, domnul Ludovic Orban a jucat cartea Unirii. Genul acesta de postari inspira votantii partidului sau. Pe toti cei 50 ramasi.

 

 

Aici vom insera un ”no comment” cuminte. Ziceti voi.

 

 

Nicusor Dan este foarte activ pe pagina partidului sau, Facebook. Dar are dreptate, 1918 ne obliga.

 

 

Fie ca noul an sa nu aduca divorturi, ci doar dragoste si prosperitate. Calin Popescu Tariceanu vrea solidaritate si colaborare (care, atentie, nu e tot una cu colaborationismul). Asta ne dorim si noi.

 

 

Proaspat intrat in USR, lui Tocilescu deja nimic nu-i mai convine.

 

 

Si apropo, la multi ani dumneavoastra si familiei dumneavoastra, doamna Gabriela Firea! (Dati play pentru urarea familiei Pandele, e filmat pe vertical, frumos).

 

 

De Craciun, fii mai bun si, daca se poate, un pic mai exhibitionist cu faptele bune pe care le faci. Like la pagina oficiala a lui Emil Boc pentru mai multe detalii.

 

 

Nu-l mai baga nimeni pe domnul Basescu (in seama), asa ca il bagam noi (in seama). Iata-l aici oferind bomboane cu lichior colindatorilor.

 

Si un soi de bonus. In care dexonline are glume cu statul paralel.

 

Iar la final, un gand bun si de la noi, fara nicio urma de umor: nu conteaza cu ce partid votezi, atata timp cat esti om. La multi ani!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related