Președintele României, E.S. Klaus Iohannis deschide oficial cea de-a 9-a ediție GoTech World 2020: The New Reality

Președintele României, E.S. Klaus Iohannis deschide oficial cea de-a 9-a ediție GoTech World 2020: The New Reality

Cea de-a IX-a ediție a celei mai ample expo-conferințe de business din Europa Centrală și de Est care se desfășoară online, GoTech World, are loc pe 11 și 12 noiembrie, unde participă peste 16.000 de profesioniști din industrii precum: retail, IT, cybersecurity și marketing.

Participanții sunt așteptați, în mediul online, pe 11 noiembrie, începând cu ora 09:30, atunci când are loc deschiderea oficială a evenimentului la care vor participa E.S. Klaus Iohannis, Președintele României, Sabin Sărmaș, Președintele Autorității pentru Digitalizarea României și Alexandru Măxineanu, Project Manager GoTech World. Ceremonia de deschidere a evenimentului va putea fi urmărită live pe pagina oficială de Facebook a evenimentului. GoTech World este, pe lângă un eveniment online care atrage un număr impresionant de profesioniști, companii și speakeri, și o expozitie digitală în care sunt prezentate inovațiile a peste 90 de companii globale.

Anul acesta, organizatorii evenimentului aduc pe scena digitală peste 100 de experți de calibru internațional, printre care se numără și fostul director de la Cambridge Analytica, Head Cyber Defence Section de la NATO, cercetători de la MIT, directori executivi și vicepreședinți de la companii precum PwC, McAfee, Microsoft, Amazon, Comisia Europeană sau H&M.

GoTech World aduce în 2020 o noutate în industria evenimentelor: Business Transformation Stage, o scenă dedicată exclusiv demo-urilor de soluții digitale. Zona expozițională este o replică fidelă a unei expoziții offline, însă dezvoltată cu ajutorul tehnologiei 3D, acolo participanții vor putea interacționa oricând cu expozanții companiilor multinaționale și locale și își pot descărca proiectele disponibile la standuri, toate acestea fiind posibile live, pe tot timpul evenimentului.

 

Sneak-Peaks: Ce poți descoperi la GoTech World 2020: The New Reality?

2020: Securitate și confidențialitate pe fundalul unei crize globale

Sesiunea este prezentată de către Raj Samani, Chief Scientist la McAfee, care este un cunoscut expert internațional în cybersecurity, el a ajutat mai multe agenții guvernamentale în cazurile de criminalitate cibernetică și este, în prezent, consilier special la Centrul European de Criminalitate Cibernetică (EC3 / EUROPOL).

 

Cum Big Data și Facebook au alterat democrația

Pe 12 noiembrie, Brittany Kaiser, fost director la Cambridge Analytica și unul din protagoniștii documentarului ,,The Great Hack” difuzat pe platforma Netflix, urcă pe scena GoTech World. Kaiser vorbește despre folosirea datelor personale ca metode de manipulare și influențare a publicului, despre importanța protejării datelor și despre experiența sa la Cambridge Analytica.

 

Viitorul puterii de calcul - Cum supercomputerele, Quantum și Cloud fac din lumea noastră un loc mai bun

Pascal Huijbers, Chief Technology Officer (CTO) la Fujitsu pentru Europa de Vest prezintă o sesiune despre noile tehnologii și datele digitale alimentate de noi tipuri de putere de calcul care schimbă lumea și societatea. Pascal este recunoscut la nivel global ca autor, podcaster (Tech4Good) și speaker la conferințe internaționale. El se concentrează pe strategiile de IT, inovare și impactul tehnologiei asupra afacerilor și societății.

Pentru profesioniștii interesați să participe la GoTech World, accesul se face prin înregistrarea online.

Partenerii GoTech World 2020: The New Reality sunt:

ING Bank România – Main Partner
Stage Partners:
Dell Technologies - Business Transformation
certSIGN - Cybersecurity
Trencadis - IT Ops
TikTok - Digital Marketing
Carrefour Romania – Retail & E-commerce
Ubisoft - DevOps
Cognizant Softvision - Java
Networking Partner:
Huawei Romania – Infrastructure Solutions
Verifone - Development Solutions
Moldova IT Park - Technology Park
EA Games - Tech & Entertainment
Digital Transformers: Netwrix, EPAM Systems, Asseco SEE, Digi, Luxoft, SonicWall, SPARK, Bitdefender, Bigstep, ENGIE, Romanian Business Consult, Realworld Systems, Endava, High - Tech Systems&Software, ESET, MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații, Woobble, IRIS, Postis, Konica Minolta, OPPO, SoftOne, Crayon, eSolutions, Qualys, Magurele Science Parc, Viva Telecom, White Image.
Groupe Renault - Car Partner
Nespresso - Coffee Partner
IQOS - Experience Partner
foodpanda - Food Partner
Media Partners: DIGI 24, DIGI FM, AGERPRES

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related