[Nu te supăra, Facebook] Ce cuvânt rimează cu chiulangiu, iar dacă-l folosești pe Facebook, zbori? Aproape că ne spune Raul Gheba

[Nu te supăra, Facebook] Ce cuvânt rimează cu chiulangiu, iar dacă-l folosești pe Facebook, zbori? Aproape că ne spune Raul Gheba

UPDATE: Persecutiile continua si se intensifica. Doar ce-mi beam cafeluta, ca primesc un mail de la Raul. Il redau in toata intregimea-i trista, mai jos:

Hei, Codrut! Te salut din exil si revin cu un scurt update. De acum 2 zile cand am raspuns la mailul tau, am mai primit 30 de zile ban, de data asta pentru ca am citat in comentarii un neo-nazist (ca sa fac misto de el) si facebook a interpretat ca eu eram nazistul. Ce nazist e facebook asta.

Sunt destule locuri în care-l puteți zări și asculta pe domnul Raul Gheba (copywriter la MullenLowe). E peste tot, influensse oblige. Astăzi poate va urca pe scena unui club, să facă lumea să râdă, mâine poate că are în plan o campanie mișto, iar măcar o dată pe an, s-ar putea să-l surprindeți pe scena Premiilor FIBRA, certându-se cu Silviu Gherman.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

MullenLowe

In Romania, Lowe este de 23 de ani una dintre cele mai mari agentii de publicitate, autoarea unor campanii memorabile, iar la nivel global, Nazis against Nazis este cea mai recenta dintre campaniile care au plasat... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneRelated