[Nu te supăra, Facebook] Ce cuvânt rimează cu chiulangiu, iar dacă-l folosești pe Facebook, zbori? Aproape că ne spune Raul Gheba

[Nu te supăra, Facebook] Ce cuvânt rimează cu chiulangiu, iar dacă-l folosești pe Facebook, zbori? Aproape că ne spune Raul Gheba

UPDATE: Persecutiile continua si se intensifica. Doar ce-mi beam cafeluta, ca primesc un mail de la Raul. Il redau in toata intregimea-i trista, mai jos:

Hei, Codrut! Te salut din exil si revin cu un scurt update. De acum 2 zile cand am raspuns la mailul tau, am mai primit 30 de zile ban, de data asta pentru ca am citat in comentarii un neo-nazist (ca sa fac misto de el) si facebook a interpretat ca eu eram nazistul. Ce nazist e facebook asta.

Sunt destule locuri in care-l puteti zari si asculta pe domnul Raul Gheba (copywriter la MullenLowe). E peste tot, influensse oblige. Astazi poate va urca pe scena unui club, sa faca lumea sa rada, maine poate ca are in plan o campanie misto, iar macar o data pe an, s-ar putea sa-l surprindeti pe scena Premiilor FIBRA, certandu-se cu Silviu Gherman.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related