[Nu te supara, Facebook] Corina Bacanu: In ceea ce ma priveste, as inlocui termenul de "influencer" cu cel de "fire starter"

[Nu te supara, Facebook] Corina Bacanu: In ceea ce ma priveste, as inlocui termenul de "influencer" cu cel de "fire starter"

Bonjurica, bonjurica, vorba lui Exarhu. Continuam nestingheriti seria de interviuri cu oameni incomozi, simpatici, enervanti si distractivi, care-i dau si cu "fmm", si cu gingasii virale. Fete si baieti care au in comun nu pasiunea pentru sport sau diamante, nici filmele de Tarantino, ci faptul ca Facebookul ii mai zboara de pe Facebook. 

Corinei Bacanu, Creative Director la WOPA, i l-au suspendat in mai multe randuri, dar, spune ea, nu se poate vorbi de cenzura, ci doar de niste reguli. Mark le-a facut, e alegerea ta daca le respecti.

Mi-au suspendat contul acum o luna, pentru 3 zile, cand niste postaci au raportat un status de acum 3 ani in care povesteam despre un taximetrist homofob care, atunci cand trecea pe langa diversi barbati pe strada, imi zicea "l-ati vazut pe poponarul ala? Ati vazut ce freza avea? Sigur era poponar!".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related