Si, ce veti face in urmatorii 50 de ani?

Si, ce veti face in urmatorii 50 de ani?

Exista multe tipuri de oameni. Aceia care si-au programat deja vacantele pana in 2037 si ceilalti, sufletele obisnuite, carora le e frica sa confirme ceva pentru weekendul viitor. Indiferent de astfel de diferente, referitoare la promisiunile noastre in fata timpului, un calendar pe 50 de ani are sanse sa ne sperie pe toti, in egala masura. Sau sa ne dea fiori si speranta. Oare prin 2047 se va califica Romania la Campionatul Mondial? Vom avea autostrazi? Sau vor disparea masinile cu totul?

VEKA si MullenLowe trantesc un astfel de monstru-program, un calendar cu 18,256 de file, lung de aproape 2 metri si greu de aproape 31 de kg in mijlocul unei familii obisnuite, inregistrandu-le "reactiile" intr-un pseudotestimonial video foarte reusit:

 

Eugen Suman se mandreste cu cu noul spot pe Facebook, iar printre multe felicitari venite de la colegii din alte agentii, Liviu David comenteaza asa:

Si explica, apoi, cu fair-play:

 

Timpul are rabdare cu toate ferestrele, se pare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related