Absolut, solidaritate cu comunitatea LGBT în România

Absolut, solidaritate cu comunitatea LGBT în România

După ce au oprit proiecția filmului 120 de bătăi pe minut, de la Muzeul Țăranului Român, gruparea cu steaguri și șlagăre bisericești a continuat atacul comunității LGBT. Tot la Muzeul Țăranului Român, ei au protestat față de filmul Soldații. Poveste din Ferentari. Gruparea se numește "Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta", iar protestul lor: "Chemarea taranului roman", "pentru a opri propaganda homosexuala ce se incearca a se face in acest simbol national al neamului romanesc!"

Câțiva oameni și-au exprimat indignarea față de cele întâmplate:

Și un singur brand a luat poziție față de cele întâmplate. Absolut, într-o postare pe Facebook, își arată solidaritatea cu comunitatea gay.

 

Robert Rațiu povestește mai multe despre poziția Absolut:

De altfel, subiectul a fost dezbătut în mai multe rânduri: de ce branduri cu astfel de inițiative internaționale nu le aplică și în România și de ce lipsește comunitatea LGBT din publicitatea românească? Până acum am adunat câteva semne firave, dar importante, cum ar fi destofa.rocampania socială din Moldovainelul ACCEPT, RESPECT

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Oameni

Sectiune

DictionarRelated