HackITall

HackITall

LSAC București vine cu o propunere pentru toți pasionații de domeniul tehnologiei și inovației, oferind studenților șansa de a participa la HackITall. Concursul de programare, aflat anul acesta la cea de-a IV-a ediție, se desfășoară în data de 24-25 martie, în Biblioteca Centrală a Universității “Politehnica” București, începând cu ora 10:00 am.

HackITall este o competiție în care participanții trebuie să își folosească imaginația, creativitatea și, mai ales, cunoștințele din IT pentru a rezolva tema propusă de sponsorul oficial al evenimentului, AVIRA. Compania, care se află deja la a treia ediție ca sponsor oficial, oferă în acest an participanților cu cea mai bună aplicație realizată în 24 de ore, premii în valoare de peste 2000€.

Evenimentul are ca scop principal încurajarea studenților de a lucra în echipă și de a ajunge de la o idee la un proiect în doar 24 de ore. Formarea unei echipe are o singură restricție: numărul membrilor va fi de trei studenți de la facultăți de profil tehnic.

Înscrierile pentru a participa la concursul de programare care vă testează limitele, HackITall, se fac până la sfârșitul zilei de 11 martie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related