Soft Skills Academy 5

Soft Skills Academy 5

Asociația EESTEC LC Bucharest va invită să participați la cea de-a cincea ediție SOFT SKILLS ACADEMY. Față de celelalte ediții, anul acesta Soft Skills Academy vă pregătește o nouă perspectivă în ceea ce privește educarea non-formală. Cele două module, Personal Development și Career Development, sunt menite să vă îmbunătățească skilluri soft, apreciate în câmpul muncii, în oricare domeniu.

Soft Skills Academy va incepe în data de 19 Martie și se va desfășura pe o perioada de cinci zile, timp în care va avea loc o serie de traininguri dar și cu un Case Study , a cărei temă va fi data în prima zi de trainguri.

 

Va așteaptă speakeri dornici să vă dezvolte aptitudini profesionale precum  Time management, Public Speaking, Feedback, Creative Thinking, Leadership si multe altele. Printre trainerii prezenți la acest eveniment se numără Laura Dragomir care vă va învăța cum să primiți și cum să oferiți un Feedback cât mai bun, Mihai Bonca, care va prezenta legătura dintre leadership și cultură organizațională și Laura Ghiuru care va vorbi despre Time Management.

Nu rata ocazia de a învăța lucruri noi într-un mediu prietenos și interactiv. Vino să te convingi singur că educația non-formală îți poate aduce multe beneficii. Până pe data de 16 Martie puteți să vă înscrieți pentru a avea parte de traininguri de bună calitate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related