Când apa este lux

Când apa este lux

Nu poți bea apa din fotografii și nici din Like-urile de pe Facebook. Dar le poți folosi pentru a-i ajuta pe cei din zone ale globului în care apa este un lux. FCB Chicago folosește iconicul watermark Getty pentru a atrage atenția asupra crizei globale de apă. A apărut astfel un film și o colecție de 300 de fotografii, realizate de unii din cei mai buni fotografi ai lumii. Getty a lansat și site-ul campaniei: de fiecare dată când o imagine este cumpărată, dispare watermarkul de pe fotografie, iar 10% se duce la o organizație de caritate. De asemenea, oamenii pot share-ui imagini de pe acest site în social media, iar pe watermarkul acestora apar informații despre zone ale lumii care nu au acces la apăr curată. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related