Specie de copii care nu urăște temele pentru acasă

Specie de copii care nu urăște temele pentru acasă

Copiii din ziua de azi. Tot timpul lipiți de tabletă, nu mai știu ce înseamnă să alergi prin parc sau să aștepți să își bată vecinii covoarele, ca să te poți juca pe bara de fier din spatele blocului, referința unică a unui loc de joacă, ah, pe vremea noastră, ce ne mai distram aruncând pietre pe asfalt, copiii din ziua de azi nu mai știu cum, dacă le iei tableta, sunt pierduți.

Cunoașteți aceste plângeri. Ele revin periodic, sub forme de meme-uri sau de aleanuri nostalgice. Nu sunt chiar la fel de importante, pentru companiile de tehnologie, ca sfaturile psihologilor care spun părinților să limiteze timpul copiilor pe tabletă, sau ca lista lungă de efecte negative ale ecranelor asupra copiilor. 

Cum să combați toate astea? Cei de la Apple au o idee, după cum o arată cel mai recent spot. Pornind de la poemul lui Jack Prelutsky, "Homework! Oh, Homework!", care începe așa:

"Homework! Oh, homework! I hate you, you stink. I wish I could wash you away in the bathroom sink,"

reclama dă la o parte clișeele despre educație, teme și, bineînțeles, tablete:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related