Cat de tare iti doresti un produs Apple?

Interviu cu Viorel Nastase, Direct Sales Manager, I.R.I.S

S-a tot vorbit despre Apple. S-au scris articole elogioase de branding si a fost proslavit ca "lovemark". Eu mi-am propus sa aflu exact cat de prezent e brandul in viata tinerilor romani de 20 de ani, care e comportamentul de achizitie, cum iau ei decizia si cum anume le vine distributia in intampinare. Raspunsurile au venit de la reprezentantul distribuitorului exclusiv pentru Apple in Romania.

IQads: Cum sunt tinerii romani din publicul tinta Apple?
Viorel Nastase: Tinerii romani sunt iubitori de branduri, cu cat mai sofisticate, cu atat mai bine. Avem un cult pentru brand, ne place sa avem totul high quality, chiar daca ne permitem sau nu, chiar daca venitul nu este potrivit cu aspiratiile noastre, aspiratiile raman intotdeauna sus. Din ce stiu eu, sunt foarte preocupati de muzica, si asta e unul dintre elementele centrale din viata unui tanar. Comunicarea sau socializarea este mult mai prezenta in viata lor decat era la tinerii de acum 20 de ani.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune


Comentarii

Liviu Tiutiu
acum 16 ani
ffffff mult imi doresc un apple
papa chisi
acum 15 ani
miam luat un iTouch pentru ca nu mai aveam rabdare sa astept iPhone-ul... cred ca a fost cea mai buna decizie care am facuto in materie de gadgeturi. Inainte aveam ipod nano luat special datorita dimensiunilor dar acum realizez cat d practic poate fi un player cu display mare... chiar daca n93i-ul care il am acum e un telefon bun si iTouch-ul imi ofera calitate exceptionala la redarea atat a muzicii cat si a filmelor, cred ca o sa imi iau si un iPhone. Este clar unul dintre cele mai practice gadgeturi de pe piata romaneasca in momentul acesta. Il recomand cu mare caldura oricarui consumator interesat de calitate superioara in ceea ce priveste high edge tech...

insa trebuie sa critic un singur lucru... apple guys... pls... schimbati spatele de la iPod... atat la nano cat si la touch in max 3 zile iti vine sati spargi capul la cum arata.. la nano macar aveai saculetul ala dragut sincer nu vreau sami vad ipodu intro cusca de silicon sau ce o fi doar pentru a arata bine... cred ca lumea ar fi mult mai happy dak ati pune ceva mai... usor de intretinut... in rest apple FTW :D



Branded


Related