BADASS DJ - Locul de întâlnire al celor mai tari DJi din România

BADASS DJ - Locul de întâlnire al celor mai tari DJi din România

Primăvara totul se transformă, așa că ne-am gândit să schimbăm și noi ceva în industria DJingului din România. Așa că am lansat platforma Badass DJ powered by DjSuperStore, cu cele mai tari beat-uri si gig-uri care să ducă povestea mai departe. Iar povestea e despre cum să faci muzică bună, cum să iubești meseria de DJ, cum să ștergi industria asta de praf și să faci lucrurile cât mai bine posibil și nu doar pe hârtie. Like a damn badass.

Badass DJ este o platformă care va face auzită vocea industriei muzicale din România. Este locul unde artiști, DJi și producători români pun pe hârtie, dau play sau record unor povești care să inspire noile generații.

 

“Vreau ca oamenii să înțeleagă că meseria de DJ este o artă și trebuie tratată ca atare. Faptul că știi să mixezi Lambada și Macarena la o nuntă nu înseamnă că ai înțeles cum stă treaba cu industria asta. E nevoie de timp, multă pasiune și de trei ori mai multă muncă. Nu vreau să ajungem să ne fie rușine că suntem DJi, așa că am hotărât să schimbăm puțin lucrurile”, spune Robert Graur, fondatorul DjSuperStore.

 

Rammon, DJ Dox, Disco Sigaretta și PussyCutz sunt câțiva dintre artiștii care vor contribui activ în dezvoltarea platformei. DJ Dox va avea o rubrică dedicată “Școala Dox”, unde va povesti despre începuturile DJingului și Hip Hop-ului din România.

Pe badassdj.ro veți avea acces la noutăți din industrie, veti putea asculta mix-uri în premieră, veți afla poveștile artiștilor preferați și veți putea contribui oricând cu content. Vor exista rubrici tematice dedicate pieței din România, scrise de oameni cu experiență.

 

Platforma nu e doar o sursă de inspirație pentru oricine e interesat de industria muzicală. Ne dorim să implementăm proiecte relevante pentru comunitatea locală, să îi promovăm, să le dăm un loc în care să se manifeste, să se cunoască și în care să fie mai vizibili decât pe clasicele Soundcloud sau Mixcloud. Avem în plan proiecte care îi vor susține pe cei care vor să devină DJi, vom crea evenimente cum am văzut doar în afară și nu ne oprim aici. Avem planuri mari.”, povestește Diana Coman, Business Director DjSuperStore.

 

Începând de astăzi, veți putea accesa platforma online pe badassdj.ro, pe pagina de Facebook Badass DJ sau pe Instagram @thebadassdj.

Badass DJ este un proiect susținut de DjSuperStore, cel mai important distribuitor de echipamente pentru DJ din România. Divizia de rental DjSuperStore este providerul echipamentelor de DJ la marile festivaluri de la noi, printre care Untold, Neversea, Electric Castle sau Afterhills. Compania numără astăzi 11 angajați, un showroom în București, alte două în Cluj și Iași și numeroase evenimente organizate pentru comunitate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related