Eterna, chinuitoarea, abuziva luptă dintre creier și inimă

Eterna, chinuitoarea, abuziva luptă dintre creier și inimă

Creierul spune NU, dar tot ajungi acasă cu de la magazin cu lucruri pe care nu le vei îmbrăca niciodată. Creierul spune NU, dar tot faci binging până la 4 dimineață cu seriale care nici nu îți plac de fapt. Și tot așa. Te trezești pe canapea cu urme de chipsuri și înghețată în păr și nu înțelegi cum ai ajuns acolo.

Creierul pierde și nu câștigă nimeni. Psihologii, istoricii, cercetătorii care se ocupă cu evoluția, budiștii și stoicii au multe de spus în privința asta. Pe scurt, creierul nu luptă cu inima sau cu dorințele absurde izvorâte din cine știe ce ungher ascuns la organismului, ci tot felul de sisteme programate genetic care îți vor binele.

Și aici intră în discuție cea mai mare bancă din Germania, Sparkasse, și ajutorul ei publicitar, Jung von Matt. Iar din punctul ăsta, lucrurile iau o turnură suprarealistă. Cântecul NOT - SURE face o incursiune printre toate dilemele omului care vrea să facă un împrumut, motivele din spatele lor și eterna luptă a rațiunii cu inamicii:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related