Oportunitati si provocari ale parteneriatului GMP Advertising cu Jung von Matt

Oportunitati si provocari ale parteneriatului GMP Advertising cu Jung von Matt

Ieri, in cadrul unei conferinte de presa organizate de GMP Advertising, a fost anuntat oficial parteneriatul dintre Jung von Matt si agentia de publicitate romaneasca, aceasta din urma devenind reprezentanta intereselor agentiei germane in Romania.

Discutiile pentru stabilirea unui parteneriat au inceput in 2008, cand Jean-Remy Matt a facut o prima evaluare a agentiilor independente romanesti. Potrivit lui Dominik Fassl (Managing Partner, Jung von Matt), GMP Advertising a fost alegerea potrivita pentru ca are o abordare creativa armonizata cu linia de business, ceea ce face ca cele doua sa apartina aceleiasi categorii de agentii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Chapter 4 Communications Romania

Construim incredere. Crestem reputatii. Exploram potential de business. Croim strategii de comunicare pe masura obiectivelor de performanta ale clientilor nostri si le implementam cu succes pentru ca facem echipa... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related