Oportunitati si provocari ale parteneriatului GMP Advertising cu Jung von Matt

Oportunitati si provocari ale parteneriatului GMP Advertising cu Jung von Matt

Ieri, in cadrul unei conferinte de presa organizate de GMP Advertising, a fost anuntat oficial parteneriatul dintre Jung von Matt si agentia de publicitate romaneasca, aceasta din urma devenind reprezentanta intereselor agentiei germane in Romania.

Discutiile pentru stabilirea unui parteneriat au inceput in 2008, cand Jean-Remy Matt a facut o prima evaluare a agentiilor independente romanesti. Potrivit lui Dominik Fassl (Managing Partner, Jung von Matt), GMP Advertising a fost alegerea potrivita pentru ca are o abordare creativa armonizata cu linia de business, ceea ce face ca cele doua sa apartina aceleiasi categorii de agentii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

Chapter 4

Construim incredere. Croim strategii de comunicare dupa chipul si asemanarea clientilor nostri si le implementam cu succes pentru ca facem echipa buna cu ei. Suntem pasionati si optimisti, ne place sa facem totul ca... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated