GMP Advertising anunta oficial parteneriatul cu Jung von Matt si devine Partener JvM in Romania

GMP Advertising anunta oficial parteneriatul cu Jung von Matt si devine Partener JvM in Romania

Incepand cu februarie 2014, GMP Advertising este oficial Partener JvM in Romania si reprezinta interesele retelei Jung von Matt pe piata romaneasca. Prin acest parteneriat, JvM, cea mai importanta agentie de publicitate din Germania, arata interesul companiilor germane pentru piata din Romania.


Noul logo GMP Advertising face referire la crezul lui Jean-Remy von Matt, Fondator JUNG v. MATT: "O idee cu adevarat mare este precum un cal troian: invelisul suprinzator ii atrage pe oameni dar principiile din interior sunt cele care ii cuceresc."

"Credem ca GMP Advertising a ajuns la o maturitate si un nivel de dezvoltare din care, pentru a continua sa creasca, are nevoie de un partener alaturi de care sa exploreze noi oportunitati, alaturi de care sa faca schimb de experienta si expertiza. Intram intr-o familie mai mare, situata la cele mai inalte standarde globale, care ne poate impinge limitele mai sus si care ne poate pune la dispozitie unelte, inspiratie si expertiza, foarte valoroasa pentru clientii nostri. Avem multe de invatat de la JvM si vom face asta in felul nostru, creativ si independent", spune Felix Tataru (Presedinte si Fondator al Grupului GMP). 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


GMP Advertising

GMP Advertising este cea mai premiată agenție independentă din România pentru eficiență și creativitate în festivaluri de comunicare. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee de... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated