Lista speakerilor de la TEDxEroilor Mind The Gap se mărește cu 5 nume noi

Lista speakerilor de la TEDxEroilor Mind The Gap se mărește cu 5 nume noi

TEDxEroilor Mind The Gap, cel mai complex eveniment de tip TEDx din România, își mărește lista de speakeri cu 5 nume noi. Aceștia vor urca pe scena Casei de Cultură a Studenților, între 4 și 6 mai, pentru a răspândi idei prin care publicul să reușească treacă peste gap-urile pe care le întâlnesc în viața lor personală sau profesională.

Pe lângă conferința din 4 și 5 mai, organizatorii pregătesc în 6 mai o zi dinamică, dedicată unor activități și ateliere interactive sub numele de TEDxEroilor Adventures. În această zi, publicul va putea să interacționeze și mai mult cu speakerii, dar și să descopere workshop-uri care, în mod normal, sunt mai puțin accesibile.

Cei 5 speakeri noi ai TEDxEroilor sunt:

  • Pontus Stjernfeld - Managing Partner Renascentia Group

Pontus este fostul director al unui lanț de aprovizionare din cadrul unei companii de renume mondial și un dependent aflat în recuperare. El a descoperit că o abordare spirituală a vieții și antreprenoriatului aduce atât fericirea, echilibrul în viață, cât și succes în afaceri.

 

  • Dan Clinci - Arhitect

Dan Clinci este arhitect implicat în dezvoltarea urbană. Din 2014, face parte din colectivul Urbannect, care derulează programe de reintegrare a spațiilor inerte ale orașului prin animarea acestora cu activitate culturală și comunitară. Din 2017 își dedică o mare parte din energie dezvoltării conceptului H33, un hub social cultural a cărui scop este de a aduna energii creative care să găsească un mediu de manifestare într-o fabrică dezafectată.

 

  • Cosmin Chiriță - Edu Wizard

Cosmin a devenit pasionat de educație acum mai bine de 10 ani, când a făcut parte din programul Liderii Mileniului Trei. Azi este EduWizard și creează proiecte cu impact în societate. De-a lungul timpului a fost Delegat de Tineret al României la ONU, a fondat un hub pentru tineri, a susținut peste 2500 de ore de training, pentru elevi și manageri din companii de top. Face parte din cea mai mare comunitate online de traineri și a contribuit la construirea unui program de formare pentru  peste 1000 de profesori din București. În prezent, Cosmin coordonează MERITO- un proiect care are ca scop recunoașterea și premierea celor mai buni profesori din România. Țelul lui este de a-i sprijini pe dascăli să devina catalizatori ai schimbărilor “la firul ierbii” de care avem nevoie în sistem.

 

  • Iulian Angheluță - Fondator Free Miorița

Iulian este fondatorul Asociației Free Miorița, organizație nonguvernamentală implicată de mai mulți ani în proiecte sociale. El a pornit campania Lumină pentru România prin care descoperă și iluminează, la propriu, școli și familii care trăiesc fără electricitate. Sistemele cu panouri fotovoltaice, calculatoarele și materialele educaționale au făcut lumină în ultimele 4 școli fără electricitate din România și la 125 de familii. Iulian a lucrat mulți ani în publicitate și comunicare, pentru ca în 2012 să înființeze Free Miorița și să se implice constant în acțiuni sociale.

 

  • Cornel Brad - Fotograf

Cornel Brad este un fotograf român interesat în special de fotografia de portret și de documentarea, cartografierea și exprimarea vizuală a emoțiilor oamenilor. Prin selecția personajelor sale, cu vârste cuprinse între câteva luni și 103 ani, și prin alăturarea lor este interpretat într-o cheie personală conceptul de putere în România actuală. Demersul său artistic se transformă astfel într-o colecție de istorii, de date, fapte și exemple, de coincidențe stranii și realități emoționante, concentrate editorial pentru a inspira pe viitor în luptă pentru dreptate și libertate .

 

Biletele sunt disponibile pe tedxeroilor.com/bilete.

TEDxEroilor Mind The Gap se bucură de sprijinul:

Partener Award: AROBS Transilvania Software

Parteneri: Iquest, Endava, Morphoza, Porsche Engineering, Madd Electronics Group, Aqua Via, Tudor Tailor, GetPony, Steelcase

Parteneri Instituționali: Casa de Cultură a Studenților, Primăria Cluj Napoca, Visit Cluj

Supporters: Brand Minds, Antreprenor în România, Omnia Spa

This event has a radio: Virgin Radio

Parteneri Media: Cluj Life, Vice, DOR, Cariere - Jurnal de leadership, Transilvania Reporter, Urby App, Zile și Nopți, I Love Cluj, IQads, SMARK, Ctrl-D, Cluj.com, Cluju.ro, Today Sofware Magazine, România Pozitivă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related