Chestii noi de la Facebook: Șterge-ți trecutul, găsește-ți iubirea

Chestii noi de la Facebook: Șterge-ți trecutul, găsește-ți iubirea

Dupa toate cele intamplate si care inca se intampla, Facebook merge mai departe cu planurile sale. Pe de o parte isi cere scuze, intr-o campanie de amploare, pentru toate chestiile care au luat-o razna pe platforma lor  (spam, fake news, rasism, negot cu date personale), si pe de alta anunta lucruri importante la #F8, conferinta anuala a companiei.

Spre deosebire de anul trecut, cand Mark Zuckerberg tinea un discurs optimist, vorbind despre viitorul augumented reality, acum parintele Facebook a inceput spunand ca a ”fost un an intens”. Solutia pentru toate problemele este, in viziunea lui, si mai mult Facebook: “Avem nevoie de tehnologie care apropie oamenii. Daca nu lucram la asta, lumea nu se va indrepta singura in aceasta directie”. 

Cele mai importante lucruri de pana acum anuntate la #F8:

1. O platforma de dating prin Facebook. Moment de surpriza pentru multi de pe aici: Cum, nu asta e Facebookul?

2. Clear History, un instrument prin care userii pot controla istoria de navigare prin Facebook. Postarea lui Mark Zuckerberg despre asta:

 It's something privacy advocates have been asking for -- and we will work with them to make sure we get it right.

3. O platforma AR pentru Instagram & Messenger

4. Instagram Video chat 

5. WhatsApp video group call 

6. Lansarea Oculus GO 

7. Integrarea Stories

Titlurile media si comentariile de pe Facebook (continua sa fie amuzant cum Facebookul e principalul loc in care ne plangem de Facebook) au tintit aplicatia de dating si Clear History.

Dragos Stanca comenteaza asa stirea:

 Tinder si-a bazat intregul model de business si recrutarea de useri pe API-ul Facebook. Dupa ce modelul a fost validat - pe banii Tinder - Facebook a decis ca e timpul sa lanseze ceva original.

Zice si ceva despre Clear History:

 

Ar mai fi si opinia asta:

 

Orisicum, e clar ca oamenii nu pleaca de pe Facebook, in ciuda controverselor. Si, daca tot raman, printre atatea certuri, sa se mai si iubeasca putin.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related