BURGERFEST 2018 – Programul festivalului și regulile de acces

BURGERFEST 2018 – Programul festivalului și regulile de acces

Cea de-a patra ediție a festivalului BURGERFEST își deschide porțile vineri, 11 mai, la Verde Stop (Barbu Văcărescu 162-164). Vor fi trei zile de burgăreală, cu 70 de sortimente de burgeri, bere rece, relaxare la iarbă verde, cu Burgerfest Urban Area și, evident, muzică bună cu cinci trupe și trei DJ-i.

Programul festivalului se prezintă astfel:

VINERI, 11 mai

17:00 – ACCES
21.00 – 22:00 – concert E.M.I.L

SÂMBĂTĂ, 12 mai

12:00 – ACCES
19:45 – 20:30 – concert ROA
21:00 – 21:45 – concert MIHAIL

DUMINICĂ, 13 mai

12:00 – ACCES
19:45 – 20:30 – Concert MOON MUSEUM
21:00 – 21:45 – concert ȘUIE PAPARUDE

Și pentru că mâncarea delicioasă merge cel mai bine cu muzica bună, mai jos vi-i prezentăm și pe cei trei DJ-i care se vor ocupa de atmosfera de dinainte de concerte: - Bully (VRTW), Hefe(Coma), NotSoCommonDJ (Electrocord).

Cea de-a patra ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, are loc între 11 și 13 mai, la deja cunoscuta locație din Barbu Văcărescu 162 – 164.

BURGERFEST 2018 te invită să burgărești cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregătiți de nu mai puțin de 27 de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Brașov, Cluj, Constanța sau Râmnicu Vâlcea.

Vedeta BURGERFEST 2018 rămâne gustul perfect al burgerului gourmet, cu o chiflă pufoasă, carne făcută atât cât trebuie, sosuri originale și garnituri delicioase, însă anul acesta line-up-ului de restaurante i se adaugă și un star în devenire – The Burgerfest Urban Area.

The Burgerfest Urban Area înseamnă o zonă fresh cu o mulțime de activităţi, dar şi cu cei mai cool reprezentanţi: teren de street ball, Sneakers Industry, DJs by Off the Grid, kendama cu Sweetskendamas.ro și longboards cu Longboard.ro

Unul dintre ingredientele de bază ale BURGERFEST este atmosfera agreabilă, creată de un public minunat. Pentru ca experiența să fie și de această dată una foarte plăcută, organizatorii aduc la cunoștința publicului câteva informații utile:

  • Accesul se face pe baza biletului valid, o singură dată, iar participanții vor primi câte o brățară (valabilă o zi în cazul biletelor de o zi, sau pe toată durata festivalului, în cazul abonamentelor);
  • La intrare vor fi disponibile bilete și abonamente în puncte de vânzare autorizate de către organizatori. Vânzarea și cumpărarea de bilete în afara acestor puncte nu este permisă;
  • Accesul este gratuit pentru copiii sub 14 ani însoțiți de către unul dintre părinți (posesor de bilet valid);
  • Cățeii sunt bine-veniți la festival, în măsura în care nu îi deranjează pe cei din jur;
  • Este permis accesul cu aparate foto-video;
  • Accesul nu este permis cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, lanțuri, substanțe interzise prin lege, obiecte periculoase, iar organizatorul nu va stoca sau păzi asemenea lucruri;
  • Accesul cu bicicleta în perimetrul festivalului nu este permis. Organizatorii vor asigura o parcare de biciclete, însă e necesar să vă aduceți propriul antifurt;
  • Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 5.000 de persoane în același timp, în zona de festival;
  • Organizatorii NU asigură locuri de parcare, drept urmare publicul este rugat ca, în măsura în care este posibil, să folosească mijloacele de transport în comun.
  • Accesul se încheie la ora 22, în toate cele trei zile de festival.

Bilete se pot cumpăra de pe entertix.ro și iabilet.ro, iar în ziua evenimentului, de la intrare.

BURGERFEST este un eveniment prezentat de Lidl, susținut de Silva și sponsorizat de Tomi. Festivalul este organizat de Mixtopia – LIVEPRO Events.

Recomandat de MAGIC FM

Parteneri media: NOIZZ,  Adevărul, Click Poftă Bună

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related