Kimonouri colorate pe muzica lui Aegun

Kimonouri colorate pe muzica lui Aegun

Sa spui "nu" fara sa o iei pe ocolite devine tot mai greu pe masura ce inaintezi in varsta. Liana Badalau a observat asta pe propria piele, inconjurata fiind de copii de gimnaziu, la scoala din Giurgiu unde preda Arte Plastice. Dar asta nu e singura ei ocupatie. Liana este si masteranda la Arte Textile, UNArte, ultimul an. Deci, momentan, e in focurile proiectului de diploma - motivul pentru care ne-am si pus la o poveste.

Sub indrumarea Danielei Frumuseanu, Liana a ales ca tema The Butterfly Effect. Din dorinta de a crea ceva care sa o reprezinte bine, lasand in acelasi timp liber la interpretari, Liana a adus laolalta o serie de elemente, printre care diferite tehnici de design - de imprimeriei, de colaj textil, de alterare a reliefului, broderie mecanica si manuala - concretizate in 9 kimonouri integrate intr-o instalatie artistica. Ideea centrala: teoria haosului, interpretata prin miscarea continua pe muzica lui Andrei Finaru aka Aegun. Mai precis, pe o melodie creata special pentru proiectul Lianei, despre care mai zicem doar ca va contine si proiectii de forme si culori pe kimonouri. A, si ca se va intampla, sub numele de Deliriumintre 7 si 21 iunie, la Spatiul TOT.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related