Clădiri de vizitat și de gustat

Clădiri de vizitat și de gustat

Big Ben din fish & chips, turnul Eiffel din baghete, Statuia libertății din hot-dog, Colosseumul din pizza, castelul Himeji din sushi. Ilustratoarea Candice Massaria a realizat Arhitectura comestibilă, în parteneriat cu compania de travel cheaphotels4uk.com, o serie de ilustrații în care cele mai cunoscute clădiri ale lumii își pierd din aura sobră și primesc nuanțe jucăușe. 

Candice Massaria ne-a scris câteva rânduri despre ideea și inspirația acestui proiect.

 

Ideea

M-am inspirat din stilul de mash-up pe care l-am tot văzut online recent și am vrut să creez ceva unic combinând două elemente cunoscute pentru a rezulta ceva nou. M-am hotărât să merg pe mâncare și repere turistice din întreaga lume. Cred că acești doi factori constituie cele mai importante părți din identitatea unei țări.

 

Inspirație

Voiam să creez ceva amuzant care să încurajeze oamenii să exploreze diversitatea culturală din întreaga lume. Cea mai grea parte a fost să mă limitez la doar 10 locuri când sunt atât de multe din care puteam să aleg.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related