LEADERS Experience, primul accelerator de experiențe din România

LEADERS Experience, primul accelerator de experiențe din România

Suntem Fundația LEADERS și de 18 ani facem România puternică formând lideri responsabili, prin cursuri și programe aplicate.

LEADERS Experience este primul accelerator de experiențe din România, creat pentru tinerii până în 25 de ani. Este felul nostru de a le oferi tinerelor elite structură, viziune și încredere în acțiune.

Știm că cea mai eficientă formă de învățare nu este la școală, ci propria experiență. De aceea am creat LEADERS Experience, adică un program de 6 luni în care tinerii cu potențial intră într-un simulator de situații din viața reală.

 

Intră în caruselul de experiențe

Ți-am pregătit o suită de situații reale cu care foarte probabil te vei mai întâlni în viitor. Vei experimenta în 6 luni cât alții în 6 ani!

Printre multe altele, pe care urmează să le descoperi….

  • Vom petrece împreună 5 zile la hotelul Belvedere de 4* din Brașov și 5 zile la hotelul Domeniul Dâmbul Morii din Timișu de Jos cu training & brainstorming, simulări de business, observare și feedback constructiv de la trainerii LEADERS și lideri de succes din diverse domenii.
  • Vei avea ocazia să cunoști poveștile de viață a 12 lideri din diferite domenii și să afli cum și-au urmat viziunea spre succes, trecând peste eșecuri.
  • Îți vei testa abilitățile în simulări de business de câte 24 de ore, în care vei conduce pe bune o situație reală de business.
  • Timp de o lună, vei primi zilnic prin e-mail sau sms câte o provocare gândită special pentru tine, astfel încât să îți depășești în mod firesc limitele.
  • Vei gândi, planifica și implementa în echipă un proiect social 100% real!
  • Totul se petrece sub mentorat constant și atent din partea specialiștilor LEADERS.

 

Cunoaște, ascultă, inspiră-te!

Ai ocazia să cunoști și să înveți de la lideri precum:

Cătălina Ponor, Gimnasta anului 2017 în Europa
Vlad Voiculescu, Cofondator, MagiCAMP
Daniel Isai, CEO & Fondator, SaladBox
Paul Ghiță, Cofondator, Mellow Drinks
Peter Barta, Co-Director, Founder Institute

 

Înscrie-te. Prinde trenul experienței!

Căutăm tineri cu idei și energie, pe care să îi trecem la acțiune printr-un plus de experiență și viziune.

Mai ai timp până pe 17 iunie să îți depui candidatura în comunitatea tinerilor de elită ai României și să intri în primul program de accelerare a experiențelor prin situații reale de viață. Si grabește-te. Aplicațiile sunt analizate imediat după înscriere. Locurile fiind limitate, este posibil să se ocupe înainte de termenul-limită.

Dacă nu ești încă sigur că Leaders Experience a proiectul pentru tine, poți veni la Demo Day - un eveniment gratuit de 3 ore în care vei experimenta puțin din ce se întâmplă în cele 6 luni de Leaders Experience. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related