Bright Agency a dezvoltat site-ul pentru cea de-a cincea editie DevTalks

Bright Agency a dezvoltat site-ul pentru cea de-a cincea editie DevTalks

DevTalks, cea mai mare conferinta IT din Romania, a beneficiat de un refresh digital semnat de Bright Agency. Website-ul conferintei are un design nou care il face prietenos pentru utilizatori atat din punct de vedere vizual, cat si functional.

Brief DevTalks.ro

Aflat la a cincea editie, evenimentul avea nevoie de un element de noutate la nivel de prezenta digitala. A fost vizat un upgrade vizual al site-ului, care sa ii ofere o directie actuala. La nivel de functionalitati, s-a dorit implementarea celor specifice unui website de eveniment cu focus pe construirea unei experiente de utilizare care sa fie cat mai fluida.

 

Design

"Lucrand la dezvoltarea site-ului DevTalks, ne-am dorit sa exprimam viziunea noastra despre cum poate arata interfata dintre cea mai mare conferinta de IT din Romania si publicul acesteia. Am pus accentul pe memorabilitate, recognoscibilitate si accesibilitate, astfel incat cele mai importante informatii sa fie la indemana. In design am pastrat culorile predominante utilizate in comunicarea evenimentului si le-am folosit ca accente cromatice. Prin intermediul microinteractiunilor si a atentiei la detalii, am reusit sa cream o experienta usoara si un traseu cat mai intuitiv pentru utilizator". Casandra Voicu (Head of Design).

 

Development

"Din punct de vedere al developmentului a fost necesara o optimizare a site-ului, astfel incat anumite sectiuni ale acestuia sa poata fi administrate si de catre client. Am optat pentru acele solutii tehnice care au facilitat mentinerea unitatii si fluentei continutului, pentru a evita trunchierea informatiei sau reduntanta in afisare. De asemenea, sectiunea Register ne-a provocat sa identificam cea mai buna modalitate de implementare pentru sincronizarea automata pe platforma de ticketing a informatiilor legate de achizitiile userilor bifate de acestia in formularul de inscriere de pe site". Petrica Postolache (Front-end Developer).

 

Proiectul din perspectiva clientului

"DevTalks este cea mai mare expo-conferinta care a adus impreuna peste 1400 de participanti in 2018. Pentru a 5-a editie aniversara, ne-am gandit la o expansiune in comunitatea de IT. Focusul nostru a fost sa rebranduim site-ul, astfel incat sa transmita cat mai puternic misiunea noastra. Bright Agency, in calitate de partener al evenimentului, a contribuit la comunicarea expo-conferintei in mediul online. Ne-am dorit ca vizitatorii sa interactioneze cu un site techy, care sa ii ajute sa se conecteze cu evenimentul de la prima accesare. De asemenea, am vrut sa fie si un statement privind intentia noastra de a transforma DevTalks intr-un festival al developerilor si profesionistilor IT, avand ca punct de plecare ideile inovatoare si sugestiile venite din partea comunitatii". Andreea Balaci (Coordonator Proiecte IT, Catalyst Solutions)

 

Echipele participante:

Echipa Catalyst Solutions
Andreea Balaci – Coordonator Proiecte IT

Echipa Bright
Gabriela Goran/Marius Palca – Project Management
Laura Catea - UX/UI Designer
Casandra Voicu - Head of Design
Petrica Postolache – Front-end Developer

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta specializata in solutii de recrutare si employer branding. Suntem prima companie din Romania care ofera servicii complete de employer branding pornind de la... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related